Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...

Prvú sezónu v zámorí má takmer za sebou a rozhodne sa nestratil! Reč je o mladom hokejovom útočníkovi Adamovi Sýkorovi (19), ktorý je ...
  • Zdroj: gettty images

Prvú sezónu v zámorí má takmer za sebou a rozhodne sa nestratil! Reč je o mladom hokejovom útočníkovi Adamovi Sýkorovi (19), ktorý je kmeňovým hráčom slávneho klubu NY Rangers, ale ročník strávil vo farmárskom celku Hartford Wolf Pack v AHL.

FOTOGALÉRIA: sýkora hartford

Slovenského reprezentanta draftoval NY Rangers v lete 2022, ale následne strávil jednu sezónu ešte v drese Nitry v extralige a až tento ročník už celý absolvoval v zámorí.

„Mojim cieľom bude, aby som si vybojoval pevné miesto v drese Hartfordu v AHL a bol platným hráčom pre tím,“ naznačil svoje ambície Adam Sýkora pred štartom sezóny a napokon sa mu to aj podarilo. V doterajšom priebehu nastúpil na 64 stretnutí, v ktorých strelil 8 gólov a na 14 prihral.

Šimon Nemec má tiež po klubovej sezóne.
Aha, kto fandil Nemcovi v hľadisku: Za podporu dostal dres! Zobraziť článok

„Doterajší priebeh sezóny hodnotím v Hartforde veľmi pozitívne. Je to pre mňa veľká škola hrať v zámorí. Musím povedať, že cítim na svojej hre progres, že som sa zdokonalil v herných činnostiach a to ma teší. Musím ešte popracovať na koncovke a viac si veriť pri zakončení,“ povedal na úvod pre náš denník Sýkora, ktorý dostáva v tíme dosť času na ľade.

Status slovenského kapitána vás chytí za srdce: Dojemné slová Adama Sýkoru! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});