Vlha zostal po voľbách pobúrený: Urobím všetko preto, aby dcéra odišla zo Slovenska!

Výsledky sobotňajšieho 2. kola prezidentských volieb SR nenechali chladným brata fenomenálnej lyžiarky Petry Vlhovej Borisa. Nechcem, ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Výsledky sobotňajšieho 2. kola prezidentských volieb SR nenechali chladným brata fenomenálnej lyžiarky Petry Vlhovej Borisa. Nechcem, aby dcéra zostala žiť v takejto krajine!

Ten netají ani s odstupom niekoľkých dní od druhého kola prezidentských volieb obrovské znechutenie. To sa posnaží premeniť na motiváciu zarobiť ešte viac na to, aby mohol zaistiť svojej dcére život a štúdium v zahraničí.

"Nehádžem flintu do žita a bodaj by ma nový pán prezident prekvapil. Rešpektujem demokratické výsledky volieb, pretože sme v demokracii. Nič to však nemení na tom, že som bol sklamaný a som sklamaný. Môj pocit je naďalej taký, ako som napísal na Instagrame. Budem robiť všetko pre to, aby som zarobil dostatočne na to, aby mohla dcéra čím skôr odísť do zahraničia,“ uviedol Boris Vlha pre šport24.sk.

Prominentný pár spolu ešte absolvoval prvotné vyšetrenia pred operáciou vo Švajčiarsku.
Z Vlhovej náručia späť do sveta: Kyselica opäť opúšťa svoju lásku! Zobraziť článok

Boris Vlha bol dlhé roky pravou rukou sestry Petry a stabilnou súčasťou úspešného tímu. No pred začiatkom tejto sezóny sa rozhodol ukončiť túto činnosť a sústrediť sa na svoj vlastný biznis. V centre Liptovského Mikuláša si otvoril reštauráciu v talianskom štýle. Aké sú jeho plány do budúcnosti v súvislosti s výsledkom prezidentských volieb? "Priznám sa, že mojou ambíciou je po týchto veciach, ktoré sa tu udiali, aby dcérka išla do zahraničia už na strednú školu. Buď kúpime niekde v zahraničí nejakú nehnuteľnosť, alebo budeme za ňou chodiť. Jednoducho chcem, aby dcéra vyrastala v normálnej spoločnosti a nie pro-ruskej."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});