Kapitán Columbusu prežíva obrovskú tragédiu: Mal to byť najkrajší deň jeho života, ale všetko je inak!

Mal to byť najkrajší deň jeho života, ale všetko je inak. Kanadský hokejista a svetový šampión z roku 2016 Boone Jenner prežíva neopísateľnú ...
  • Zdroj: Instagram/@maggiemasarjenner

Mal to byť najkrajší deň jeho života, ale všetko je inak. Kanadský hokejista a svetový šampión z roku 2016 Boone Jenner prežíva neopísateľnú bolesť.

FOTOGALÉRIA: Boone Jenner

So životnou partnerkou Maggie očakával kapitán Columbusu Blue Jackets v týchto dňoch prvý prírastok do rodiny. Pôrod syna sa však zmenil na horor, keď sa dieťatko narodilo mŕtve. Pár zasiahnutý tragédiou informoval verejnosť o hrozivej udalosti s odstupom niekoľkých dní prostredníctvom sociálnych sietí.

„Nemáme slov. Je to bolesť ako žiadna iná. Náš syn Dawson Jenner sa 31. marca narodil mŕtvy. Aj keď máme zlomené srdce, sme neuveriteľne vďační za to, že sme jeho rodičmi. Tešíme sa, že ho jedného dňa budeme môcť opäť objať v nebi. Teší nás podpora a láska od našej rodiny a priateľov. Vážime si, že všetci v tejto extrémne náročnej dobe rešpektujú naše súkromie,“ napísali manželia na sociálnej sieti Instagram k fotografii odtlačku detských nožičiek.

Bývalého hráča NFL Vontaea Davisa našli v jeho byte mŕtveho.
Zomrela hviezda († 35) NFL: Kariéru ukončil nevídaným spôsobom, teraz ho našli mŕtveho v jeho byte Zobraziť článok

Podľa webu The Mirror dostal 30-ročný hokejista v náročných časoch od klubu voľno. Do súťažného kolotoča sa môže vrátiť vtedy, keď to uzná za vhodné. Keďže Columbusu patrí krátko pred koncom základnej časti v tabuľke Východnej konferencie posledná priečka, účasť v play-off nie už je tento ročník pre organizáciu ani otázkou teoretickej roviny.

Zaľúbenci s ničím neotáľali a už po necelom roku sa postavili pred oltár.
Čech z NHL utiekol snúbenici pred obradom: Vymenil ju za slobodnú mamičku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});