Djokovič šokoval tenisový svet: TOTO rozhodnutie nečakal nikto!

Srbský tenista Novak Djokovič oznámil veľkú a nečakanú novinu.
  • Zdroj: Northfoto

Srbský tenista Novak Djokovič oznámil veľkú a nečakanú novinu.

FOTOGALÉRIA: Novak Djokovič

Tesne pred začiatkom antukovej časti sezóny rozviazal spoluprácu so svojim dlhoročným trénerom Goranom Ivaniševičom.

Djokovič s niekdajším šampiónom Wimbledonu nadviazal spoluprácu už v roku 2019, keď si od spolupráce slubovaľ nový pohľad na hru a vylepšenie svojho podania.

"Jasne si pamätám moment, keď som pozval Gorana, aby bol súčasťou môjho tímu. Bolo to v roku 2018 a s Mariánom Vajdom sme hľadali niekoho, kto by inovoval môj servis a priniesol do nášho dua nejaké čaro," vysvetlil Djokovič.

"V skutočnosti sme nepriniesli len servis, ale veľa smiechu, zábavy, koncoročný post svetovej jednotky, úspechy, ktoré trhali rekordy, a 12 grandslamových titulov k tomu. Spomenul som aj trocha drámy?"

"Goran a ja sme sa rozhodli prestať spolu pracovať pred pár dňami. Naša chémia na kurte mala svoje vrcholy i pády, ale naše priateľstvo bolo vždy pevné ako skala," vyjadrila sa svetová tenisová jednotka prostredníctvom príspevku an sociálnych sieťach.

"V skutočnosti môžem hrdo povedať (nie som si istý, či aj on, smiech...), že okrem spoločného víťazenia na turnajoch sme mali počas mnohých rokov aj vedľajšiu bitku v Parchise (španielska stolová hra, pozn.). A tento turnaj sa pre nás nikdy nekončí," dodal úsmevne Djokovič.

Kým slovenskej repre sa nateraz otočil chrbtom, Kašima bude využívať jeho služby naplno.
Škrtel a Vittek to už nemohli vydržať: TAKÁTO je pravda o Čavričovi! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});