Šéf slávneho európskeho giganta: Chceme Lobotku!

Slovenský reprezentačný stredopoliar Stanislav Lobotka v hľadáčiku európskeho veľkoklubu! Prezident FC Barcelona Joan Laporta otvorene ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský reprezentačný stredopoliar Stanislav Lobotka v hľadáčiku európskeho veľkoklubu! Prezident FC Barcelona Joan Laporta otvorene potvrdil záujem o hráča talianskeho SSC Neapol.

FOTOGALÉRIA: Stanislav Lobotka

Tiká prestupová bomba? Slovenský reprezentačný stredopoliar Stanislav Lobotka v hľadáčiku slávneho španielskeho klubu FC Barcelona. Otvorene to priznal prezident katalánskeho giganta Joan Laporta. "Chceme podpísať Lobotku, už som o ňom hovoril s Decom," cituje Joana Laportu taliansky novinár Nicolo Schira na sociálnej sieti X. Dodáva, že Neapol by za slovenskú hviezdu požadoval minimálne 40 miliónov eur.

 

 

Tréner Vladimír Weiss st. s manželkou (vľavo) a prezident SFZ Ján Kováčik s manželkou.
Galavečer na hrade nebol iba o futbalistoch: Niektoré dámy strhli na seba všetku pozornosť Zobraziť článok

Záujem o Lobotku naznačil nedávno aj tréner Barcelony Xavi Hernandez. Pred odvetným osemfinálovým súbojom Ligy majstrov proti Neapolu sa ho taliansky novinár pýtal na to, koho z kádra Neapola by chcel v Barcelone. Bez váhania si vybral Lobotku a vyzdvihol jeho presné prihrávky. Lobotka nedávno vyhral anketu Futbalista roka 2023. Uvidíme ho od leta v barcelonskom drese?

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});