Hantuchová sa vyzliekla do plaviek: Z jej tela odpadnete!

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa vyzliekla do plaviek a svojou vyšportovanou postavou sa pochválila na sociálnej sieti. ...
  • Zdroj: instagram @danielahantuchova

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa vyzliekla do plaviek a svojou vyšportovanou postavou sa pochválila na sociálnej sieti. Je evidentné, že vo výbornej forme sa udržiava aj na športovom dôchodku!

FOTOGALÉRIA: Hantuchová

Bývalá slovenská moderátorka patrí medzi tie najlepšie tenisové expertky sveta a na začiatku marca vycestovala do Indian Wells, kde sa odohrával tradičný turnaj kategórie 1000. Daniela do USA prišla, už ako je zvykom, ako komentátorka a tak napínavé zápasy sleduje priamo z komentátorského stanoviska. Okrem tenisu si však užíva i mnohé voľnočasové aktivity ako napríklad golf, ktorý si zahrala v spoločnosti španielskych tenistov na čele s úradujúcim majstrom grandslamu vo Wimbledone Carlosom Alcarazom, píše portál šport24.sk.

Aryna a Konstantin prežívali radostné spoločné chvíle.
Sabalenková pár hodín po tragédii trénovala: Šokujúci zvrat v prípade smrti Kolcova († 42)! Zobraziť článok

Po turnaji si našla čas aj na otázky od jej milovaných fanúšikov a dokonca prezradila pár pikošiek z Indian Wells. Na otázku ohľadom obľúbených reštaurácii odpovedala nasledovne: "Kdekoľvek na ceste El Paseo budete spokojní s tým, čo nájdete. Osobne mojou najobľúbenejšou reštauráciou je Mamma Gina, kam som vždy chodievala pred zápasmi."

Zvedaví fanúšikovia sa charizmatickej Daniely opýtali aj na obľúbený hotel. Daniela odpovedala: "Môj obľúbený hotel je Hotel Esmeralda. V tomto hoteli som mal rovnakú izbu od roku 2002. Poverčivosť?" Po úspešnom pracovnom výlete do Indian Wells si Daniela odbehla do Maroka, kde sa zúčastní partnerskej akcie v luxusnom 5-hviezdičkovom hoteli Fairmont Royal Palm Marrakech. Daniela využila slnečné dni na oddych a fanúšikom poslala nádhernú fotku v plavkách, kde opäť dokázala, že vek je len číslo.

FOTO Hantuchovej v plavkách nájdete v našej galérii TU

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});