Kanadská brankárka vymenila hokej za modeling: Bujné prsia miesto lapačky!

Ľadovú plochu vymenila za modelingové pódium! Bývalá hokejová brankárka Mikayla Demaiter (23) odohrala 20 zápasov v Provincial WHL lige, ...
  • Zdroj: instagram/ mikaylademaiter

Ľadovú plochu vymenila za modelingové pódium! Bývalá hokejová brankárka Mikayla Demaiter (23) odohrala 20 zápasov v Provincial WHL lige, kde v sezóne 2018/19 chytala za kanadský tím Bluewater Hawks.

FOTOGALÉRIA: Mikayla Demaiter

Mikayla dodnes zverejňuje pikantné fotky v brankárskej stroji, no kariéru profesionálnej hokejistky už dávno hodila za hlavu a naplno sa venuje modelingu, čo jej zarába poriadne peniaze, píše portál Šport24.sk.

Sexi Mikaylu si pozrite v galérii TU:

Demaiter sekla s hokejom pred štyrmi rokmi, no kráska s prenikavými modrými očami a obrovskými prsami dobre vedela, že po športovej kariére sa určite nestratí. Kanadská kráska je jednou z najpopulárnejších hokejových influnceriek sveta. Na sociálnej sieti sleduje Mikaylu cez 3,2 milióna fanúšikov a niektorí chlapi sa v komentároch doslova nevedie udržať a kontrolovať.

Aryna a Konstantin prežívali radostné spoločné chvíle.
Tenisová hviezda v slzách: Nové detaily o smrti partnera a dojemné odkazy! Zobraziť článok

Takmer pod každou fotkou jej fanúšikovia píšu aká je nádherná a jeden z nich napísal, že: "Si nebezpečenstvo pre ľudstvo."

Konstantin a Aryna prežíval radostné spoločné chvíle.
Obrovský smútok svetovej dvojky: Prišla o životnú lásku († 42), zomrel hokejový reprezentant Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});