Vyostrený konflikt medzi trénermi? Šokujúce slová kouča Porta: TOTO mi povedal Arteta!

Konflikt medzi striedačkami? Tréner Porta Sérgio Conceicao tvrdí, že ho náprotivok Mikel Arteta urážal počas odvetného zápasu Ligy majstrov.

Konflikt medzi striedačkami? Tréner Porta Sérgio Conceicao tvrdí, že ho náprotivok Mikel Arteta urážal počas odvetného zápasu Ligy majstrov.

Fotogaléria

Tréner Porta Sérgio Conceicao po penaltovom rozstrele proti Arsenalu (0:2) napadol trénera súpera Mikela Artetu za údajnú urážku jeho rodiny, s informáciou prišiel portál infotbal.cz

"Počas zápasu sa obrátil k lavičke a po španielsky urážal moju rodinu. Povedal som mu, že osoba, ktorú urazil, už nie je medzi nami. Nech sa stará o svoj tím, ktorý má viac ako dostatočnú kvalitu na to, aby hral oveľa lepšie," povedal Conceicao. Anglický celok obvinenia odmietol. Podľa Arsenalu Arteta žiadne urážlivé slová nepovedal. "Bez komentára, ďakujem," povedal novinárom na tlačovej konferencii.

Calzona povedie 4 mesiace Neapol i našu reprezentáciu.
Calzona obhajuje sedenie na dvoch stoličkách: Potešil slovenských fanúšikov?! Zobraziť článok

 

Konflikt začal už po prvom zápase, kedy Arteta povedal o Porte, že "nemienilo hrať futbal".

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona zverejnil nomináciu: V repre sa objaví dlho očakávaný hráč! Zobraziť článok

 

Conceicao sa v minulosti dostal do konfliktu aj s Pepom Guardiolom, o ktorom v roku 2020 povedal, že sa správal mimoriadne nepríjemne a používal vulgárne slová. "Od Pepa Guardiolu sa mám čo učiť v tom, ako tlačí na rozhodcu a ako sa rozpráva s hráčmi súpera," povedal tréner Porta. Conceicao tiež obvinil bývalého trénera Chelsea Thomasa Tuchela, že ho "urážal" aj po zápase Ligy majstrov 2021.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});