Chudobný Mbappé? S takýmto platom bude v Reale spoluhráčom na smiech

Podľa španielskeho denníka Marca už útočník Paris St. Germain Kylian Mbappé (25) podpísal zmluvu s Realom Madrid. Viaceré médiá tiež ...
  • Zdroj: SITA/AP

Podľa španielskeho denníka Marca už útočník Paris St. Germain Kylian Mbappé (25) podpísal zmluvu s Realom Madrid. Viaceré médiá tiež informovali, že v drese 14-násobného víťaza prestížnej Ligy majstrov má zarobiť ročne 20 miliónov eur, kým v Parku princov to bolo oveľa viac.

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Nie je to však jediný zdroj príjmov francúzskeho vicemajstra sveta. S takýmto základným platom však bude niektorým svojím novým spoluhráčom na smiech. V španielskom kráľovskom veľkoklube je viacero futbalistov s kráľovskými výplatami. Mbappé sa s 20 miliónmi eur zaradí vo finančnej hierarchii bieleho baletu až na 6. miesto.

Najväčším boháčom v Reale je nemecký legionár Toni Kroos. Po sezóne mu vyprší zmluva na 24,4 milióna eur ročne, ktorú podpísal vlani v lete. Keďže v klube ostáva aj taliansky tréner Carlo Ancelotti, je pravdepodobné, že si pôsobenie na štadióne Santiaga Bernabeua predĺži aj nemecký stredopoliar.

Podľa informácií španielskeho denníka Marca už francúzsky útočník Kylian Mbappé podpísal zmluvu s Realom Madrid.
Zlatá baňa pre Mbappého: Túto šialenú sumu získa za podpisový bonus od Realu! Zobraziť článok

Druhým najlepšie zarábajúcim hráčom lídra španielskej La Ligy je kapitán rakúskej reprezentácie David Alaba. Keďže prišiel z Bayernu Mníchov ako voľný hráč a Real nemusel platiť za neho žiadne odstupné, mohol mu ponúknuť štedré podmienky. Za rok si prilepší o 22,5 milióna eur.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});