To je ale párik! Na bielom svahu si dali rande lyžiarka Vonnová a tenista Sinner

Nebola to náhoda, ale vopred dohodnuté rande. Kto ho chcel viac, zatiaľ známe nie je, ale obaja skvelí športovci si šantenie na bielom ...
  • Zdroj: twitter/janniksin

Nebola to náhoda, ale vopred dohodnuté rande. Kto ho chcel viac, zatiaľ známe nie je, ale obaja skvelí športovci si šantenie na bielom svahu užili až tak, že sa tým pochválili na svojich profiloch na sociálnych sieťach.

„Je to skromný a trochu plachý chlapec, mimoriadne láskavý. Vždy som bola presvedčená, že má v tenise veľkú perspektívu a môže za to vďačiť aj lyžovaniu, ktorému sa venoval a z ktorého má dobré športové základy,“ povedala Vonnová pre portál atptour.com, ktorá sa s Jannikom osobne stretla na minuloročnom US Open počas spoločnej sponzorskej aktivity vo Flushing Meadows a vraj jej vtedy povedal, že dúfa, že raz s ňou vyrazí na svahy.

FOTO zo spoločnej lyžovačky Sinnera a Vonnovej nájdete v galérii TU:

A zdá sa, že si mladý Talian, ktorý bol prvým tenistom narodeným po roku 2000, ktorý sa dostal do TOP 10 rebríčka ATP, splnil toto želanie.

Jannik Sinner reaguje v zápase s Novakom Djokovičom
Sinner katom Srbov: Djokovičovi utiekol z mečbalov! Zobraziť článok

„Nebola som prekvapená, že vyhral Australian Open, ale myslela som si, že dokáže preraziť skôr. Ale je to niekto, kto tu bude ešte dlho. A naozaj mi pripomína Rogera, aby som bola úprimná,“ dodala Američanka, ktorá obdivuje Sinnerovo lyžiarske umenie aj pre jeho telesnú výšku. Jannik má 188 cm.

„Čím je človek vyšší, tým to má na lyžiach ťažšie. Ale on jazdí s ohromnou ľahkosťou a neskutočne elegantne. Až som sa na svahu ja bála, aby sa niečo nestalo a on sa náhodou nezranil,“ doplnila ešte lyžiarka, ktorá je veľkou tenisovou fanúšičkou, ktorá možno čoskoro vyrukuje so svojím nateraz tajným želaním: zahrať si s čerstvým víťazom turnaja v holandskom Rotterdame tenis.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});