Radosa očakáva štart hráčov z KHL: Česi si na nás zgustnú! A hrozí zlá krv v kabíne

Bývalý šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa očakáva, že štart hráčov z ruskej KHL v reprezentačnom drese bude povolený. Môže to mať ...
  • Zdroj: TASR

Bývalý šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa očakáva, že štart hráčov z ruskej KHL v reprezentačnom drese bude povolený. Môže to mať veľmi negatívne následky, varuje!

FOTOGALÉRIA: Slováci v KHL

Nedávno rezonovalo vyjadrenie šéfa Hlasu Petra Pellegriniho, ktorý verejne vyzval na to, aby vedenie SZĽH umožnilo štartovať hráčom z ruskej KHL v reprezentačnom tíme. Na jeho slová reagoval bývalý predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa pre TVNOVINY.sk. "Na jednej strane tvrdí, že by sa tieto dve veci nemali miešať, ale zároveň vyzýva športové hnutie k nejakej aktivite. Prezidentské voľby sa blížia, jednoznačne sa snaží takto vytĺcť politický kapitál."

Predsedu parlamentu Petra Pellegriniho opäť trápi otázka účasti hráčov z KHL na MS.
Peter Pellegrini sa v ostrej výzve pustil do SZĽH: Na srdci mu ležia hráči z KHL! Zobraziť článok

Bývalý šéf Dukly Trenčín varuje pred negatívnymi dôsledkami, ktoré môžu nastať v prípade, že skutočne bude štart Slovákov z KHL v reprezentácii povolený. "Je veľký predpoklad, že niektorí českí priaznivci si pre to doslova zgustnú na slovenskom tíme. Viem, že takéto rozhodnutie nebude robiť dobrú krv ani v samotnej reprezentácii Slovenska, pretože každému hráčovi sa to nebude páčiť. Očakávam však, že im to povolia. Len sa obávam, či to bude kompetentným stáť za to."

Pripomíname len, že brankár Novgorodu Adam Húska nedávno na svojom instagrame propagoval rozhovor ruského prezidenta Vladimira Putina s americkým novinárom Tuckerom Carlsonom. Obranca moskovského Spartaka Michal Čajkovský zas v rozhovore s ruskými novinármi vyzdvihol život v hlavnom meste Ruska a podľa jeho slov sa tam žije lepšie ako v Los Angeles.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});