Svet bojových športov zasiahla obrovská tragédia: Náhla smrť hviezdnej bojovníčky († 37)

Svet zmiešaných bojových umení pred pár dňami zasiahla smutná správa. Zomrela známa zápasníčka Ashley „AK-47“ Nichols († 37). Tá sa ešte ...
  • Zdroj: acs

Svet zmiešaných bojových umení pred pár dňami zasiahla smutná správa. Zomrela známa zápasníčka Ashley „AK-47“ Nichols († 37). Tá sa ešte v novembri predstavila v klietke a snívala o prestupe do najprestížnešej svetovej ligy UFC.

Kenský maratónec Kelvin Kiptum zahynul pri autonehode.
Nečakaný zvrat v prípade smrti Kiptumu († 24): Polícia zatkla štyroch mužov! Zobraziť článok

Ďalší zápas mala skúsená Kanaďanka naplánovaný na začiatok marca, kedy si na podujatí Pallas Athena Women’s Fighting Championship chcela pripísať ďalšie víťazstvo a predĺžiť tak svoju šnúru výhier na štyri. Bohužial, to sa jej už nepodarí.

Podľa informácii renomovaného zámorského portálu MMA Junkie s odvolaním sa na osoby z jej okolia, Nichols zomrela v utorok 13. februára. „Mal som to šťastie, že som bol jej trénerom a mentorom na začiatku jej cesty. Spolu s mnohými ďalšími som obdivoval, aká to bola odvážna a odolná žena. Bola dôkazom, že tvrdou prácou môžete zlepšiť svoju životnú situáciu a stať sa doslova najlepším človekom na svete bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzate alebo čo máte za sebou,“ napísal jej bývalý tréner Harrison na sociálnej sieti Instagram.

Nichols v bojových športoch začínala pôvodne s kickboxom a thajským boxom, neskôr jej učarovalo MMA. Ako zmienila v jednom z dávnejších rozhovorov, jej snom sa bolo dostať do prestížnej organizácie UFC. „AK-47“ v posledných rokoch zápasila v organizáciách ako LFA či Invicta.

Farkhod Rahimzoda mal zabiť päťročné dievčatko a jej matku.
Horor v Rusku: MMA bojovník uškrtil dieťa († 5) a dobodal matku! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});