Zlé správy pre Slovan a trénera Weissa: V Grazi majú obavy z ultras!

Futbalisti Slovana Bratislava začnú európsku jar bez brankárskej jednotky Milana Borjana. Vo štvrtok o 18.45 h nastúpia na pôde rakúskeho ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti Slovana Bratislava začnú európsku jar bez brankárskej jednotky Milana Borjana. Vo štvrtok o 18.45 h nastúpia na pôde rakúskeho Sturmu Graz v prvom zápase play off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy.

Aj on sa podieľal na piatkovom triumfe Slovana presným zásahom, pod Dubňom vsietil víťazný gól v deviatej minúte. Arménsky hráč má v tejto sezóne celkovo deväť gólov a osem asistencií.

Vstup do jarnej časti sezóny vyšiel aj Sturmu Graz. Vo štvrťfinále Rakúskeho pohára vyradil Austriu Viedeň (2:0) a v úvodnom ligovom kole remizoval s favoritom súťaže Red Bullom Salzburg (1:1) a je v boji o titul. Tím zo Salzburgu účinkoval na jeseň v skupinovej fáze Ligy majstrov s Realom Sociedad San Sebastian, Interom Miláno a Benficou Lisabon.

So Slovanom vycestuje podľa oficiálnej stránky klubu do Štajerska približne 1500 fanúšikov. Mesto zareagovalo podľa APA na tento fakt vytvorením bezpečnej zóny v okolí 500 metrov v okolí štadióna od štvrtka 15.00 h do piatka 1.00 h. Rakúska agentúra APA označila vo svojej správe tvrdé jadro priaznivcov bratislavského klubu za "otvorene ultrapravicové" a "obzvlášť angažované vo výtržnostiach". Miestna polícia počíta aj s možnými fanúšikovskými pochodmi v okolí štadióna.

Play off o osemfinále EKL - prvý zápas:

Štvrtok 15. februára

18.45 Sturm Graz - ŠK SLOVAN BRATISLAVA /rozhodujú: Al-Hakim – Klyver, Wilde (všetci Švéd.)/

Na zoznam odídencov by mal v najbližších dňoch pribudnúť Patrik Myslovič.
Ďalšia veľká strata pre Žilinu: Reprezentant na odchode! Zobraziť článok

Futbalista Manchestru City Bernardo Silva (vpravo) strieľa gól.
Kodaň na obhajcu trofeje nevyzrela: Vavro si dal takmer vlastný gól Zobraziť článok

Jonesová, Tyson či Pistorius (vpravo) skončili za mrežami.
Tyson, Pistorius či Ronaldinho: Hviezdni športovci, ktorí skončili za mrežami Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});