Plastiková kráľovná zúri: Karlos Vémola ju odstavil!

Česká influencerka a bývalá účastníčka reality šou VyVolení Eva Feuereislová nevie prísť Karlosovi Vémolovi na meno. Takto ju odstavil!
  • 25Galéria
  • Zdroj: instagram/real_plasticqueen, karlos_terminator_vemola

Česká influencerka a bývalá účastníčka reality šou VyVolení Eva Feuereislová nevie prísť Karlosovi Vémolovi na meno. Takto ju odstavil!

Fotogaléria

Český bojovník MMA Karlos Vémola sa preslávil nielen športovými výkonmi, ale aj úletmi s milenkami a problémami so zákonom. Nedávno navštívil galavečer Clash of the Stars, na ktorom spôsobil rozruch. Česká influencerka a bývalá hviezda reality šou VyVolení Eva Feuereislová mu nevedela prísť na meno! Práve Karlos sa mal pričiniť na tom, že organizátori zrušili jej plánované tanečné vystúpenie.

Karlos Vémola
Karlos Vémola dostal nečakanú ponuku: Zmení profesiu? Zobraziť článok

Feuereislová vzbudzovala na akcii pozornosť vyzývavým outfitom. "Môj outfit je odvodený od toho, že som tu dnes mala vystupovať na pódiu ako tanečnica. Príde mi to trochu ako diskriminácia, pretože to vystúpenie mi nakoniec bolo zatrhnuté vedením Clash of the Stars," posťažovala sa Plastic Queen, ako znie jej prezývka súvisiaca so záľubou v plastických úpravách tela, v rozhovore pre eXtra.cz.

"Podľa majiteľa je dôvodom Karlos Vémola, ktorý si nepraje, aby som tu vôbec bola, nieto aby som ešte vystupovala na pódiu," pálila do Terminátora, ktorý bol na turnaji v sprievode svojej manželky Lely. "Karlos tu niekde je a ak má so mnou problém, tak mi je to ľúto. Myslím si, že on má problém s rôznymi ľuďmi, ale najviac má problém asi zo zákonom," dodala influencerka s poriadne nabrúseným jazykom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});