Juraj Sagan si kemp na Kanárskych osladil s láskou Majkou: Návrat do sedla?!

Nad slnečným horizontom Kanárskych ostrovov nedávno prebleskla láska, keď sa slovenský ex-cyklista Juraj Sagan (35) nechal unášať romantikou. ...
  • Zdroj: Instagram/@jurajsagan, @majkabenova

Nad slnečným horizontom Kanárskych ostrovov nedávno prebleskla láska, keď sa slovenský ex-cyklista Juraj Sagan (35) nechal unášať romantikou. Tréningový kemp na ostrove Gran Canaria v spoločnosti jeho tímu RRK Group - Pierre Baguette - Benzinol mal svoj osobitý nádych, keď si ho športový riaditeľ tohto slovenského celku nečakane osladil romantickým výletom so svojou vyvolenou Majkou.

FOTOGALÉRIA: Juraj Sagan si kemp na Kanárskych osladil s láskou Majkou

Juraj Sagan, ktorý sa začiatkom sezóny vydal na Kanárske ostrovy so svojím tímom na prípravu na nadchádzajúce súťaže, pridal k pestrému cyklistickému životu ďalší zaujímavý element. V rámci oddychu po náročných tréningoch sa Sagan nechal unášať romantikou a láskou k dlhoročnej priateľke Majke, s ktorou si užíval krásy slnečného ostrova.

Starší brat sedemnásobného držiteľa zeleného dresu z Tour de France dokonca vysadol aj do sedla v plnej výbave tímu RRK Group - Pierre Baguette – Benzinol, kde momentálne pracuje ako športový riaditeľ, no ako sám priznal o návrat do profesionálneho sedla nemá záujem.

Radšej sa bude aj naďalej v tejto fáze svojho života venovať manažérskej činnosti. „Profesionálny comeback? Tak to je bez šance! Aj napriek tomu to bolo však fajn, keď som si mohol s mojimi chlapcami prejsť zopár kilometrov,“ napísal Sagan na instagrame a neskôr pridal aj zopár romantických záberov so svojou láskou z vulkanickej horniny Roque Nublo. „Bol to tak krásny deň oddychu,“ zverejnil zasnívaný odkaz pod zábery zo spoločného výletu.

Uvidíme Petra Sagana na OH v Paríži v drese Slovenska?
Saganove šance na olympiádu? Musel by sa stať zázrak Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});