Hrozivé obrázky! Rozhodcu museli po knokaute ratovať záchranári

Chvíle ako z hororu prinieslo stretnutie najvyššej nemeckej futbalovej súťaže medzi Wolfsburgom a Kolínom nad Rýnom (1:1).
  • Zdroj: TASR/AP

Chvíle ako z hororu prinieslo stretnutie najvyššej nemeckej futbalovej súťaže medzi Wolfsburgom a Kolínom nad Rýnom (1:1).

Po zhruba štvrťhodine hry sa odohral okamih, ktorý by všetci prítomní najradšej vymazali zo svojich pamätí. Max Finkgräfe sa rozhodol prerušiť útok domáceho Wolfsburgu ráznym spôsobom. Nekompromisným odkopom zasiahol loptou zo vzdialenosti približne siedmich metrov asistenta hlavného rozhodcu Thorbana Siewera priamo do hlavy.

Výsledkom celej situácie bol okamžitý pád arbitra na zem. To, čo sa spočiatku javilo ako bezvýznamný moment, zrazu nabralo na vážnosti. Organizátori rýchlo zareagovali a okolo strážcu pravidiel v bezvedomí rozprestreli deku. Hororové chvíle mnohým evokovali strašidelné scenáre z minulosti.

Po necelých desiatich minútach prerušenia sa otrasený rozhodca, za vďačného potlesku fanúšikov, postavil na nohy s pomocou lekárov a po vlastných opustil štadión. Hlásateľ sa potom obrátil na tribúny a opýtal sa, či sa medzi divákmi nenachádza niekto s profesionálnou licenciou, kto by mohol nahradiť otraseného čiarového. Na túto výzvu reagoval 32-ročný Tobias Krull, športový riaditeľ a brankár regionálneho tímu z neďalekého Gifhornu.

Slovan zatiaľ na sústredení v Katara úspech neslávi.
Najprv utajený duel s Rusmi a teraz... Slovan opäť neslávne stredobodom pozornosti Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});