Hviezda slovenského MMA šokuje: Odchod do Ruska, upísal sa Kadyrovovi!

Bol víťazom prvej série šou Oktagon Výzva a dlhé roky tvárou organizácie Oktagon MMA. Gábor Boráros (31) prekvapil mnohých, podpísal ...

Bol víťazom prvej série šou Oktagon Výzva a dlhé roky tvárou organizácie Oktagon MMA. Gábor Boráros (31) prekvapil mnohých, podpísal zmluvu s ruskou organizáciou ACA!

Fotogaléria

Slovenský bojovník MMA Gábor Boráros (31) bol víťazom prvej šou Oktagon Výzva a dlhé roky azda najvýraznejšou tvárou organizácie Oktagon MMA. Postupne však jeho kariéra začala upadať. V Oktagone prehral posledné tri zápasy a šancu dostal vo Fabriq MMA. Tam síce oba súboje dokázal vyhrať, ale vlani vo februári si súbojom s Kirillom Medvedovskym pošramotil povesť. Stávkové kancelárie totiž zaznamenali nezvyčajne vysoké stávky na ukončenie v druhom kole. Presne týmto spôsobom Boráros aj vyhral. Zápas mal čudný priebeh, Boráros mohol odovzdaného súpera ukončiť už v úvodnom kole, ale stalo sa tak až v druhom.

Bizarný zápas sa uskutočnil v Rusku.
TOTO sa môže stať len v Rusku! Bizarný MMA zápas: Drogový díler proti feťákovi?! Zobraziť článok

Gábora Borárosa začali vyšetrovať pre obvinenie zo stávkového podvodu. V Oktagone dostal stopku zápasiť. Zameral sa tak skôr na celebritnú stránku života - bol účastníkom šou Survivor či Zámena manželiek. V organizácii RFA si vyskúšal rolu uvádzača či komentátora.

Boráros najnovšie šokoval tým, že podpísal zmluvu s ruskou organizáciou ACA (Absolute Championship Akhmat), ktorá patrí kontroverznému čečenskému vládcovi Ramzanovi Kadyrovovi. Gábor Boráros sa podpisom zmluvy s ACA pochválil na sociálnych sieťach. Po tomto kroku dostáva Gábor poriadny náklad od fanúšikov na sociálnych sieťach. Nečudo, Kadyrov je blízkym spojencom ruského prezidenta Vladimira Putina, ktorý rozpútal krvavú a agresívnu vojnu na Ukrajine.

Aha, ako sa Boráros pochválil podpisom zmluvy s ruskou ACA!

Športovci z Česka a Slovenska čelia veľkej kritike za to, že sa aj za týchto okolností rozhodnú pôsobiť v organizáciách v Rusku. Napríklad český MMA bojovník Michal Martínek pôsobil v ACA pred konfliktom Ruska na Ukrajine, ale po jeho vypuknutí okamžite ukončil spoluprácu a aktuálne bojuje pod hlavičkou poľskej organizácie KSW. Gábor Boráros svoju kontroverznú povesť rozhodnutím podpísať s Rusmi len posilnil!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});