Tehotná Kvitová rieši nepríjemnosť: Šok na dovolenke!

Česká tenistka Petra Kvitová si užíva pohodové dovolenkové chvíle na Mauríciu a pripravuje sa na pôrod svojho prvého dieťaťa. Túto idylku ...

Česká tenistka Petra Kvitová si užíva pohodové dovolenkové chvíle na Mauríciu a pripravuje sa na pôrod svojho prvého dieťaťa. Túto idylku jej ale prekazil nechutný podvod, ktoré sa stala obeťou!

Fotogaléria

Česká tenistka si plnými dúškami užíva dovolenku na čarovnom Mauríciu. Pochválila sa fotkami na sociálnej sieti, na ktorých jasne vidieť jej rastúce bruško. S manželom a trénerom Jiřím Vaňkom sa pripravujú na príchod svojho prvého potomka v lete. Pohodové chvíle im však narušila vážna nepríjemnosť!

Kvitová sa vlani v júli vydala za svojho trénera.
Češka žiari šťastím: Slávna tenistka ukázala rastúce bruško na pláži Zobraziť článok

Ako informovala Petra Kvitová na svojom instagrame, jej meno bolo zneužité na posielanie ponúk a reklám na internete. "Pozor na podvod! Varujem vás pred podvodnými investičnými a inými ponukami, ktoré sa v poslednej dobe objavujú na internete v spojení s mojím menom," upozorňuje Kvitová na instagrame.

"Ako viacero ďalších známych osôb som sa stala obeťou podvodu, s prezentovanými projektami nemám nič spoločného, nič o nich neviem a preto pred nimi dôrazne varujem. Nenechajte sa nachytať na moje meno! S právnikmi pripravujeme trestné oznámenie," dodala vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

 

 

„Pozor na podvod! Varuji vás před podvodnými investičními a jinými nabídkami, které se v poslední době objevují na internetu ve spojení s mým jménem,"

Zdroj: https://www.extra.cz/petra-kvitova-obeti-nechutneho-podvodu-tehotna-tenistka-misto-odpocinku-na-dovolene-komunikuje-s-pravniky-bfb31
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});