Cora Schumacherová išla s pravdou von! Tu je dôvod, prečo ju syn nechce vidieť

Ex-manželka pilota F1 Ralfa Schumachera sa pred časom rozhodla, že bude zarábať na platforme, ktorá ponúka erotický obsah. Cora teraz ...
  • Zdroj: instagram/coraschumacher

Ex-manželka pilota F1 Ralfa Schumachera sa pred časom rozhodla, že bude zarábať na platforme, ktorá ponúka erotický obsah. Cora teraz priznala, že jej to zásadne skomplikovalo vzťahy v rodine.

FOTOGALÉRIA: Cora Schumacherová

Cora sa rozviedla s Ralfom v roku 2015, čo viedlo k tvrdým sporom o majetky v hodnote takmer 100 miliónov eur. Ralf Schumacher svojej ex-manželke zablokoval kreditné karty a zamedzil jej prístup do viacerých nehnuteľností. Cora následne pózovala úplne nahá pre magazín Playboy a v porno priemysle zarába dodnes.

Nemecká herečka a moderátorka si založila účet na známej sociálnej sieti pre dospelých. „Mám 46 rokov a milujem svoje telo, cítim sa v ňom dobre. Prečo by som ho nemala zdieľať s ostatnými? Prečo by som nemohla zdieľať fotky hore bez?“ kládla si otázku v rozhovore pre nemecký denník Bild.

Nemec Michael Schumacher
Brat Schumachera prezradil, čo nemal: Mrazivé slová! TOTO neveští nič dobré Zobraziť článok

Zdá sa, že jej biznis model slávi úspech. Fanúšikovia za jej pikantný obsah na sieti musia mesačne zaplatiť 27 eur a podľa webu news.de zarobila za 24 hodín až 10-tisíc eur. Ale tento úspech zásadne poškodil jej vzťahy v rodine.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});