Cora Schumacherová išla s pravdou von! Tu je dôvod, prečo ju syn nechce vidieť

Ex-manželka pilota F1 Ralfa Schumachera sa pred časom rozhodla, že bude zarábať na platforme, ktorá ponúka erotický obsah. Cora teraz ...
  • Zdroj: instagram/coraschumacher

Ex-manželka pilota F1 Ralfa Schumachera sa pred časom rozhodla, že bude zarábať na platforme, ktorá ponúka erotický obsah. Cora teraz priznala, že jej to zásadne skomplikovalo vzťahy v rodine.

Syn David nedávno oslavoval narodeniny s otcom Ralfom a priateľkou Vivien. Negatívne to zasiahlo Coru, ktorá pozvánku na večierok nedostala. Pravdepodobne ani tak skoro nedostane, pretože David s ňou prerušil všetky vzťahy vo virtuálnom i reálnom živote.

„S Davidom sa momentálne nerozprávame, všade si ma zablokoval. Je to pre mňa veľmi bolestivé. Je to moje dieťa a myslím, že každá žena, ktorá je v podobnej situácii, ma dokáže pochopiť. Už je to viac ako rok, odkedy som ho mohla vidieť a rozprávať sa s ním. Minulý rok ma iba raz zavolal na svoje preteky. Je mi veľmi ľúto, že sa môj syn po rozvode odo mňa takto vzdialil,“ priznala Cora pre denník Bild.

Švagrina Michaela Schumachera dúfa, že vzťahy s jej jediným synom sa dajú do poriadku. Chcela by som mu povedať, aká som na neho hrdá a že ho z celého srdca milujem. Je to môj jediný syn a vždy budem pri ňom stáť, bez ohľadu na všetko. Môže mi kedykoľvek zavolať,“ dodala.

Nemecký novinár Jens Gideon sa bol pozrieť na miesto, kde 29. decembra 2013 nešťastne spadol pilot F1 Michael Schumacher.
Novinár bol na mieste Schumacherovej osudnej lyžovačky: Nové správy o nehode! Zobraziť článok

Na snímke majiteľ hokejového klubu HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý.
Prvé reakcie na smrť Rudolfa Hrubého († 69): Spolumajiteľ Slovana sa rozplakal Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});