Tréner Vlado Weiss po prehre zúri: Ide ma roztrhnúť! Opustí Slovan kľúčový hráč?

Prehru futbalistov Slovana Bratislava s Olimpijou Ľubľana (1:2) v záverečnom kole v základnej A-skupine Európskej konferenčnej ligy si ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Prehru futbalistov Slovana Bratislava s Olimpijou Ľubľana (1:2) v záverečnom kole v základnej A-skupine Európskej konferenčnej ligy si vzal na zodpovednosť tréner Vladimír Weiss st. (59).

Po zápase však napriek prehre neznel na Tehelnom poli piskot, fanúšikovia hráčom za ich snahu zatlieskali. Slovan sa snažil aj v oslabení o vyrovnanie, no pri hre vabank mohol niekoľkokrát aj inkasovať. "Hráčov treba pochváliť za celý rok, druhé miesto bola naša povinnosť. Ľubľana nás neprekvapila ničím, ale my sme nevydali to, čo vieme. Musia prísť aj prehry, ale opakujem, mal som zariskovať, som nahnevaný sám na seba. Ide ma roztrhnúť. Nestalo sa nič mimoriadne, akurát sme sa nerozlúčili s fanúšikmi tak, ako sme chceli, mohli byť veselšie Vianoce. Treba však priznať aj kvalitu súpera. Hral dobre, my sme nehrali tak ako chceme," vyhlásil tréner "belasých".

Na snímke majiteľ hokejového klubu HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý.
Obrovská rana pre hokejový Slovan: Zomrel majiteľ klubu Rudolf Hrubý († 69) Zobraziť článok

Hráči slovenského majstra sa v tomto roku predstavia na domácom ihrisku ešte raz, v nedeľu hostia v lige Dunajskú Stredu. "Dva dni si musíme oddýchnuť a pripraviť sa na DAC, ktorý príde sebavedomý. Ale musím z hráčov vymačkať sily a potom si musia oddýchnuť. Bolo toho za celý rok dosť."

Kormidelník Slovana verí, že srbský útočník Aleksandar Čavrič zasiahne prípravy už s novou zmluvou. Po výborných výkonoch, ktoré predvádzal počas jesene, je totiž na zozname posíl viacerých tímov. "Čavrič má nachystanú novú zmluvu, ale ešte ju nepodpísal. Má ponuky, musí sa rozhodnúť. Ja verím, že zostane. Chceme ešte priviesť minimálne troch hráčov, niektorí odídu, lebo sa im končia zmluvy," uzavrel Weiss.

Na pľaci vznikla medzi nimi očividná chémia.
Fínsky herec Hentilä exkluzívne o natáčaní s Vlhovou: Do Tatier priletel falošný pastier sobov Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});