Hendikepovaný bojovník MMA Štefan Bazso: Vybral sa na zápas, zhodili ho z vozíka?!

Takto si svoj návrat medzi bojovníkov nepredstavoval! Štefan Bazso (34), ktorý po májovom incidente ostal bez nôh, časti lebky a s vážnymi ...
  • Zdroj: Facebook/S. Bazsoová

Takto si svoj návrat medzi bojovníkov nepredstavoval! Štefan Bazso (34), ktorý po májovom incidente ostal bez nôh, časti lebky a s vážnymi zdravotnými následkami, zavítalv sobotu v Košiciach na zápasy v rámci galavečera RFA 14.

Pri nástupe jednej z hviezd podujatia do klietky však malo prísť zo strany českého borca Siváka k neospravedlniteľnému konaniu!

FOTOGALÉRIA: Štefan Bazso

Zápasom večera bol súboj najlepšieho kick­boxera v histórii Slovenska naprieč všetkými váhami Tomáša Možného, ktorý v zápase RFA pod MMA pravidlami zdolal Lajosa Pappa v 2. kole po technickom k. o.

V ďalšom ostro sledovanom zápase natiahol Václav Sivák svoju neporazenosť a v jednostrannom zápase zdolal Nemca Hoppa na body. Ostravský borec je v súčasnosti najväčšia hviezda česko-slovenskej postojárskej scény, doteraz nepozná premožiteľa a jeho métou je medzinárodná kariéra.

S jeho menom sa však má spájať nepríjemný incident, ktorý na sociálnych sieťach opísala Bazsova sestra Silvia. Podľa nej Sivák a jeho tím zhodili Štefana z invalidného vozíka! „Títo športovci sa môžu hanbiť, že nebrali ohľad na invalida, ktorý sa bol len pozrieť na milovaný šport. Zhodili ho z vozíka, lebo údajne - podľa Václava Siváka - mu zavadzal tento muž na vozíku pri nástupe do ringu!“ napísala rozhorčene a dodala, že pre ňu je Sivák od daného momentu športovec bez srdca. Pre svojho brata žiada ospravedlnenie tak od bojovníka, ako aj od organizátorov podujatia.

Na snímke slovenský cyklista Peter Sagan.
Preboha, čo sa Petrovi Saganovi stalo: Fotka ako dôkaz! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});