Poplach medzi fanúšikmi Petry Vlhovej: Čo to má s rukou?!

Niektorí ľudia naozaj nemajú čo robiť, len vymýšľajú. Aj najrôznejšie čierne scenáre. Do tejto kategórie patria aj reakcie na momentku, ...
  • Zdroj: Getty Images

Niektorí ľudia naozaj nemajú čo robiť, len vymýšľajú. Aj najrôznejšie čierne scenáre. Do tejto kategórie patria aj reakcie na momentku, ktorú z dejiska víkendových pretekov SP v alpskom lyžovaní žien v americkom Killingtone poslala svetu slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová.

Stačilo pár minút a všetky teórie o zranení sa rozplynuli ako ranná rosa! Z tímu našej olympijskej víťazky, ktorý sa na ďalších výmysloch vraj dobre pobavil, prišlo jednoduché a stručné vysvetlenie: „Je to tetovačka od neterky Lujzky!“ TU je fotka, ktorá vystrašila fanúšikov!

Trojročná dcérka brata Borisa je Petriným miláčikom a aj talizmanom. Dokonca už bola pri niekoľkých jej úspechoch. Naposledy v januári v Záhrebe, kde sa obe odfotili s celým tímom našej lyžiarky, ale aj s najväčšou súperkou Liptáčky Američankou Mikaelou Shiffrinovou, ktorej „rodné“ zimné stredisko bude hostiteľom víkendových bojov o ďalšie body SP.

Vlhová je po troch odjazdených pretekoch tohto ročníka SP na druhom mieste celkového poradia so ziskom 160 bodov. O 30 bodov viac získala Mikaela Shiffrinová, ktorá sa bude chcieť v domácom prostredí predviesť. Aj preto, že vlani sa jej doma nedarilo, v obrovskom slalome skončila až na 13. mieste, v slalome bola piata. Vlhová vtedy obsadila v oboch disciplínach 4. priečku.

Tatiana je nielen sexi, ale v mladom veku má už za sebou veľké úspechy,
Slovenke leží svet fitnesu pri nohách: Sexi Tatiana má už 7 titulov majsterky sveta Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk