Ilja Škondrič má pred RFA 11 jasno: Vypne súpera lakťom za 30 sekúnd alebo vyhrá na heel hook

Galavečer RFA 11 je za rohom a bojovníci už doľaďujú váhu, aby mohli v sobotu predviesť čo najlepší výkon. Niekoľkých zverencov bude ...
  • Zdroj: RFA

Galavečer RFA 11 je za rohom a bojovníci už doľaďujú váhu, aby mohli v sobotu predviesť čo najlepší výkon. Niekoľkých zverencov bude mať na turnaji aj krstný otec slovenského MMA Ilja Škondrič, ktorého vyspovedal promotér Boris Marhanský.

FOTOGALÉRIA: Ilja Škondrič

Okrem predpovedí, ako dopadnú titulové zápasy Benko vs. Lutterbach a Humburger vs. Maciejowski, sa vyjadril aj na adresu svojich zverencov. Tých čakajú zápasy už túto sobotu v Bratislave. Posledné lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

MICHAL DUBA MÔŽE VYHRAŤ LEN DVOMI SPÔSOBMI

Ako sme si už u Ilju zvykli, pri každom jednom rozhovore s ním nie je o hlášky žiadna núdza. Vo vysielaní na instagramovom profile RFA najskôr zhodnotil titulové zápasy, od ktorých by chcel, aby trvali čo najdlhšie. Úplne opačne si to ale želá pri zápasoch jeho bojovníkov, pri ktorých by bol najradšej, keby sa v klietke dlho nezdržali.

„Všetci musia vyhrať v 1. kole a Miško Duba musí vyhrať za 30 sekúnd na heel hook,“ zažartoval Škondrič, ktorý nespomenul túto páku len tak náhodou. Práve na heel hook vyhral Adam Jakubík štvrťfinále EUROGOLD pyramídy proti Martinovi Horínkovi, ktorému bol v rohu práve Michal Duba. Ukončenie rovnakou technikou by preto bolo skvelou odplatou českému bojovníkovi.

„Na heel hook za 30 sekúnd, máme to natrénované. Alebo vypne súpera lakťom. Môžem potvrdiť, že má tvrdý lakeť. Mám na čele aj takú jazvičku, ako sme spárovali, pretože Miško ma už nemá tak rád a skoro ma vypol lakťom,“ s úsmevom dodal hlavný tréner bratislavskej Octagon Fighting Academy.

Či naozaj Duba splní trénerovo želanie a pomstí sa za parťáka Martina Horínka, zistíme už túto sobotu na RFA 11 v Bratislave. Celý turnaj môžete sledovať prostredníctvom platformy PPV.

Srbský bojovník Marek Medovarski patrí k najskúsenejším amatérskym bojovníkom.
Pokým nebude magister, medzi profesionálmi nenastúpi: V Bratislave sa predstaví jeden z najväčších talentov bojovej scény Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});