Hviezdny pár čakalo doma nepríjemné prekvapenie: Škoda za pol milióna!

On hral zápas proti Laziu, ona sa pripravovala na stretnutie proti Interu Miláno. Hviezdny futbalový pár Douglas Luiz (26) a Alisha Lehmannová ...
  • Zdroj: instagram/alishalehmann7

On hral zápas proti Laziu, ona sa pripravovala na stretnutie proti Interu Miláno. Hviezdny futbalový pár Douglas Luiz (26) a Alisha Lehmannová (25) čakalo v turínskom dome nepríjemné prekvapenie.

FOTOGALÉRIA: Alisha Lehmannová

Hviezdny pár, ktorý po spoločnom prestupe do Juventusu Turín vzbudzuje ešte väčší záujem okolia, vykradli.

Alisha Lehmannová patrí k najsexi futbalistkám.
Futbalistka dostala ponuku na noc plnú vášne: Tisíce frankov za sex Zobraziť článok

Do ich domu sa vlámali zlodeji a odniesli si veci v hodnote okolo 500-tisíc eur. Brazílsky stredopoliar hral v čase krádeže zápas proti Laziu, jeho partnerka, ktorá je považovaná za najkrajšiu futbalistku na svete, sa so svojim tímom pripravovala na stretnutie proti Interu Miláno. Keď sa Luiz vrátil zo zápasu domov, zistil. Že ich navštívili zlodeji.

Švajčiarska futbalistka Alisha Lehmann.
Sexy futbalistka sa o budúcnosť rozhodne báť nemusí: Neuveríte, koľko zarobí za jeden príspevok Zobraziť článok

Zaujímaví je, že Luiz a Lehmannová nie prvými hráčmi Juventusu, ktorým sa podobná nepríjemnosť stala. V minulej sezóne sa obeťami vlámania stal Moise Kean a Kaio Jorge. Predtým sa zlodeji pokúsili vykradnúť Angela do Maríu, no jeho vtedajší sused Dušan Vlahovič včas spustil alarm a zlodeji utiekli. Nepríjemnosti s vlámaním do domu musel počas svojho pôsobenia v Juventuse riešiť aj Cristiano Ronaldo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk