Moderátorská legenda Dušan Gabáni po operácii srdca z nemocnice: Hádam si tenis ešte zahrám

Koncom apríla (presne 26.) sa druhýkrát narodil! Po kolapse na tenisových kurtoch Slovana Bratislava Dušana Gabániho (78) priamo na mieste ...
  • Zdroj: archív DG

Koncom apríla (presne 26.) sa druhýkrát narodil! Po kolapse na tenisových kurtoch Slovana Bratislava Dušana Gabániho (78) priamo na mieste oživoval tréner Peter Lopata, pričom srdce mu nakopol až druhý elektrický šok z defibrilátora. Legendárny športový moderátor však aj tak musel absolvovať operáciu srdca, ktorú má čerstvo úspešne za sebou a už spriada plány na ďalšiu partičku milovaného tenisu.

Čoskoro domov

Ako prezradil, bežne chodia pacienti domov na ôsmy deň po operácii, pričom aj on by sa mohol dostať do domácej liečby čoskoro. „V mojom prípade by som mohol ísť domov v pondelok. Bol tu však aj pán docent Hulman, ktorý ma aj operoval, a povedal, že keď budú všetky výsledky v poriadku, tak by ma pustili už v sobotu,“ ozrejmila legenda za mikrofónom.

Michal prezradil, že jeho otca čaká operácia.
Syn športového moderátora Dušana Gabániho prehovoril o jeho stave: Otca čaká operácia srdca! Zobraziť článok

A hoci sa hovorilo, že bude musieť skončiť s tenisom, on verí, že si ešte zapinká. „Čo bude po rehabilitáciách a či budem ešte niekedy hrať tenis, tak to je otázne. Osobne si myslím a verím, že by sa to aj dalo. Mnohí sú u nás takí, ktorí majú za sebou podobnú operáciu a s odstupom niekoľkých rokov hrajú. Samozrejme, už len štvorhru a nič namáhavé,“ pripojil.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk