Olympijská víťazka Benčičová: Toto je môj termín návratu na kurty...

Dcérka sa už obracia a začína liezť, olympijská víťazka z Tokia 2021 zase chystá veľký návrat po roku na kurty! Reč je o švajčiarskej ...
  • Zdroj: archív B. B.

Dcérka sa už obracia a začína liezť, olympijská víťazka z Tokia 2021 zase chystá veľký návrat po roku na kurty! Reč je o švajčiarskej tenistke so slovenskými koreňmi Belinde Benčičovej (27), ktorá prerušila koncom minulého roka kariéru kvôli materstvu a od apríla sa so svojim priateľom Martinom Hromkovičom (41) tešia z dcérky Belly. Denníku Nový Čas prezradila, kedy sa oficiálne plánuje vrátiť na súťažnú scénu...

FOTOGALÉRIA: Belinda Benčičová dcéra

Krátko pred vianočnými sviatkami minulého roka 2023 oznámila jedna z najlepších tenistiek sveta Belinda Benčičová so svojim partnerom, že čakajú prvý prírastok do rodiny. Kvôli tehotenstvu si 14. hráčka sveta zamrazila aj rebríček a niekoľko mesiacov už chýba v súťažnom tenisovom kolotoči.

Od leta však olympijská víťazka vo dvojhre z Tokia 2021 už intenzívne trénuje a pripravuje sa na svoj veľký návrat. „Presný dátum nedokážem odhadnúť. Chcem ísť postupne krok po kroku. Musím dohnať aj kondičku a dobre sa na návrat pripraviť. Nechcem nič prepáliť, takže možno to bude ešte ten rok, ale stať sa môže, že aj budúci,“ povedala pre náš denník v lete Belinda.

Benčičová sa po pôrode vrátila na kurty: Aha, kto jej robil rozkošnú spoločnosť! Zobraziť článok

Teraz už však pozná presný dátum svojho návratu. „Plánujem nastúpiť v novembri za Švajčiarsko na turnaji Billie Jean King Cupu,“ vyjadrila sa pre Nový Čas Benčičová, ktorá si užíva rodičovské povinnosti so svojim partnerom Martinom. „Malá Bella má už päť mesiacov. Už sa začína prevracať a pomaly aj loziť. Je to nádherné, s Belindou si rodičovstvo užívame. Dokonca sme spoločne stavali aj detskú izbu,“ povedal nám bývalý futbalista. „Tatino mi pomáha vo všetkom, takže sme v trojici veľmi šťastní. Pardón vo štvorici, ešte máme aj psíka (smiech),“ pochválila svoju polovičku Belinda.

Belinda Benčičová si s priateľom užíva slnko a pláže na Maldivách.
Tehotná Benčičová dostala otázku o Federerovi: Okamžite prišla vtipná odpoveď Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk