Tehotná Benčičová dostala otázku o Federerovi: Okamžite prišla vtipná odpoveď

Pred necelým mesiacom oznámila radostnú správu. Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (26) čaká dieťatko.
  • Zdroj: instagram/belindabencic

Pred necelým mesiacom oznámila radostnú správu. Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (26) čaká dieťatko.

FOTOGALÉRIA: Belinda Benčičová

„Čoskoro očakávame náš malý zázrak! Už sa nevieme dočkať, kedy vás stretneme,“ napísala začiatkom novembra tenistka na sociálnu sieť k fotografii, kde spolu s priateľom Martinom Hromkovičom držia malé topánočky. O svoje šťastie sa teraz tenistka rozhovorila v podcaste s Franciscom Rodriguezom a Svenom Dalla Palmom.

Touto fotkou s priateľom Martinom oznámila Benčičová, že je v druhom stave.
Benčičová so slovenskými koreňmi čaká potomka: K bábätku mi gratuloval aj Federer! Zobraziť článok

„Mať rodinu bolo mojim veľkým snom. Je to najdôležitejšie, čo v živote môžete mať. Verím, že k tenisu sa ešte vrátim, že sa mi podarí zladiť šport a rodinný život. Sústrediť sa však budem na rodinu,“ povedala Belinda v podcaste. Olympijská víťazka však prezradila, že má ešte nesplnený jeden tenisový sen.

„Chcela by som raz vyhrať grandslamový turnaj. Ak sa to však nepodarí, môžem povedať, že som do toho dala všetko,“ dodala dvojnásobná víťazka Hopmanovho pohára s Rogerom Federerom. Keď sa jej moderátori podcastu opýtali, či by si vedela predstaviť Federera ako svojho trénera, prekvapila vtipnou odpoveďou.

Belinda Benčičová spolu s priateľom Martinom Hromkovičom oznámili radostnú novinu.
Benčičová oznámila radostnú novinu: Fotka, ktorá všetko prezrádza Zobraziť článok

„Myslím si, že na to nemám dosť peňazí. Nad niečim takým som doteraz nikdy nerozmýšľala,“ odpovedala Belinda, ktorá si aktuálne užíva slnko a pláže na Maldivách.

Fotografie Belindy Benčičovej nájdete v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});