Dojímavý odkaz v Trenčíne: Na najväčšiu hviezdu vytiahli fanúšikovia veľký transparent

Fanúšikovia Trenčína zatiaľ v novom ročníku extraligy veru nemajú dôvod na radosť, keďže ich miláčikovia prehrávajú jeden zápas za druhým! ...

Fanúšikovia Trenčína zatiaľ v novom ročníku extraligy veru nemajú dôvod na radosť, keďže ich miláčikovia prehrávajú jeden zápas za druhým! Napriek tomu v utorkovom domácom súboji proti Košiciam (0:7) potešili svoju najväčšiu hviezdu. Útočníkovi Tomášovi Záborskému (36) rozprestrel fanklub veľký transparent, ktorý ho veľmi dojal...

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: záborský dcera dukla

Hokejový útočník Tomáš Záborský je už niekoľko dní dvojnásobným otcom. Jeho manželka Michaela mu v trenčianskej nemocnici porodila druhého potomka. Po synčekovi Eliasovi (6) sa dočkaj aj dcérky. Hrdí rodičia dali malej princeznej meno Diana.

Hokejista Tomáš Záborský sa stal dvojnásobným otcom, po synovi Eliasovi má aj dcérku Dianu.
Hokejista Záborský žiari šťastím: Po synovi má princeznú Dianu Zobraziť článok

Tak dlho sme na teba čakali, že konečne si tu medzi nami. Diana Záborská naša malá princezná. Mamina to zvládla na jednotku a Eliasko, ako veľký bráško si to užíva,“ vyznal sa z pocitov tesne po pôrode dojatý Záborský a pridal na sociálnu sieť aj fotku, ako spoločne so 6-ročným synom Eliasom držia v náručí malú Dianu, ktorú nazvali princeznou. Rovnako, ako sa volala aj bývalá princezná z Walesu, ktorá bola členkou britskej kráľovskej rodiny.

Fanúšikovia Dukly pred utorkovom domácim duelom proti Košiciam rozprestrelili na tribúne veľký transparent. „Nová posila na sezónu, 67 Dianka,“ bolo napísané na transparente, ktorým privítali Záborského dcérku na svete. „Bolo to veľmi milé prekvapenie pre mňa a moju rodinu. Veľmi si to zo strany fanúšikov Trenčína vážime,“ povedal pre Nový čas útočník Dukly.

Tomáš si komentovanie užíval.
Hokejku vymenil za mikrofón: Bude z neho nový Valábik? Zobraziť článok

Zatiaľ čo v súkromí má Záborský dôvod na úsmev na športovej scéne je to presne naopak. Jeho Trenčín má katastrofálny štart do sezóny, keď prehral všetky tri súboje a inkasoval hrozivých 18 gólov. V domácich stretnutiach proti Nitre a utorok proti Košiciam dokonca inkasoval hanebných 7 gólov.


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk