Hyenizmus najhrubšieho zrna: Tento muž sa mal vyhrážať Schumiho rodine!

A je to vonku! Nemecká polícia identifikovala muža, ktorý je údajne zodpovedný za hroznú a bezohľadnú snahu vydierať rodinu legendárneho ...

A je to vonku! Nemecká polícia identifikovala muža, ktorý je údajne zodpovedný za hroznú a bezohľadnú snahu vydierať rodinu legendárneho pretekára Michaela Schumachera (55).

Fotogaléria

Fanúšikovia Schumachera, ale aj širšia verejnosť, sú pobúrení a znechutení týmto hanebným činom. Sociálne médiá zaplavili správy o podpore a sympatiách voči rodine Schumacherových. Mnoho ľudí vyjadrilo svoj hnev nad tým, že niekto, obzvlášť bývalý rodinný ochrankár, by mohol takto zneužiť situáciu legendárneho pretekára.

Markus F. čelí vážnym obvineniam a ak sa preukáže jeho vina, môže čeliť prísnym trestom odňatia slobody. Jeho motív mal byť pri tom podľa všetkého pomerne jednoduchý - snažil sa splatiť nahromadené dlhy. Polícia a súdy teraz majú pred sebou náročnú úlohu nielen zabezpečiť spravodlivosť, ale aj posilniť ochranu súkromia pre Schumacherovu rodinu. Viac vo FOTOGALÉRII!

Na archívnej snímke Michael Schumacher.
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia Zobraziť článok

Český tenistka Petra Kvitová porodila synčeka Petra.
Česká tenistka Kvitová je mamou: Toto je jej poklad... Zobraziť článok

Na ME naskočil do každého zápasu z lavičky.
Expert o možnom prestupe Suslova do Juventusu: Ešte nemal sezónu, ktorá by ho tam dostala! Zobraziť článok

Srbský tenista Novak Djokovič.
Pískali a bučali! Djokovič si potom zobral slovo: Posmešný odkaz kritikom! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk