Oremus má v Slovane nových asistentov: Na lavičku prichádzajú bývalí reprezentanti

Tomáš Surový (42) a Jaroslav Obšut (47) sa stali novými asistentmi hlavného trénera Petra Oremusa (53) v hokejovom Slovane Bratislava. ...
  • Zdroj: TASR

Tomáš Surový (42) a Jaroslav Obšut (47) sa stali novými asistentmi hlavného trénera Petra Oremusa (53) v hokejovom Slovane Bratislava. K účastníkovi Tipos extraligy sa pripoja 22. júla, kedy mužstvo odštartuje letnú prípravu.

Jaroslav Obšut stál uplynulé tri roky na striedačke dorastu HC Slovan Bratislava U18 ako asistent trénera Michala Macha, s ktorým získal jeden titul majstra Slovenska (2023) a dve strieborné medaily.

Na snímke radosť Slovana počas zápasu.
HC Slovan chce prebrať slovenský gigant: Začne nová éra belasých? Zobraziť článok

"Ponuka asistenta trénera pri A mužstve HC Slovan ma prirodzene veľmi potešila. Teším sa najmä na spoluprácu s Petrom Oremusom, celým realizačným tímom a hráčmi. Verím, že spoločným úsilím sa nám podarí urobiť nasledujúcu sezónu úspešnou," uviedol Obšut.

Športový manažment "belasých" pristúpil k hľadaniu nových asistentov po tom, čo Andrej Kmeč z rodinných dôvodov požiadal o uvoľnenie spod platného kontraktu a následne sa vrátil do Nitry.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk