Optimizmus pred ME stúpa: Hancko si môže vybrať veľkoklub, u Dudu to bolo na futbalový kriminál

V generálke pred EURO 2024 tréner Calzona postavil základnú zostavu, ktorú nechal hrať takmer bez zásahov. Tá si s neškodným Walesom ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

V generálke pred EURO 2024 tréner Calzona postavil základnú zostavu, ktorú nechal hrať takmer bez zásahov. Tá si s neškodným Walesom hlavo poradila, miestami potešila, ale tiež ukázala slabé momenty, ktoré silnejší súperi v Nemecku využijú.

Ivan Schranz (5) - Na to, že sme hrali pohodový zápas so štyrmi strelenými gólmi, tak bol ako náš ofenzívny hráč nemastný-neslaný. Vidieť ho bolo snáď iba vtedy, keď sa išiel radovať k spoluhráčom, ktorí úspešné akcie vypracovali.

Róbert Boženík (8) - Zastreľovať sa už v tretej minúte, neskôr z dobrej pozície hlavou nezamieril presne, aby sa predsa len gólu dočkal. Na ďalšom zas má veľkú zásluhu. Čísla teda mal a tie sú pre útočníka kľúčové.

Lukáš Haraslín (8) - Aj vďaka nemu bola naša ľavá strana výrazne aktívnejšia než pravá. Nešetril krokom, nápadmi a hlavne ich dokázal realizovať. Kuckovi prihral na gól a Ampadua peknými nožničkami donútil s Boženíkovou pomocou k vlastnému gólu.

Adam Obert, László Bénes, Tomáš Suslov, Vernon De Marco, Ľubomír Tupta, Matúš Bero (bez známky) - Chlapci si už len trochu pobehali za rozhodnutého stavu, pričom Bénes sa stihol aj strelecky presadiť. Aj tieto minúty však niečo odhalili o možnostiach nášho tímu pri striedaniach na ME.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona otvorene priznal záujem z Talianska: Koniec pri reprezentácii po ME? Zobraziť článok

Vľavo tréner Slovenska Francesco Calzona a tréner Walesu Rob Page pred prípravným zápasom
Calzona pred ME varuje: TOTO na šampionáte nemusí stačiť! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk