Optimizmus pred ME stúpa: Hancko si môže vybrať veľkoklub, u Dudu to bolo na futbalový kriminál

V generálke pred EURO 2024 tréner Calzona postavil základnú zostavu, ktorú nechal hrať takmer bez zásahov. Tá si s neškodným Walesom ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

V generálke pred EURO 2024 tréner Calzona postavil základnú zostavu, ktorú nechal hrať takmer bez zásahov. Tá si s neškodným Walesom hlavo poradila, miestami potešila, ale tiež ukázala slabé momenty, ktoré silnejší súperi v Nemecku využijú.

Dávid Hancko (8) - Zápas mu chutil a dobre sa dopĺňal na ľavej strane s Haraslínom. Jeho center na gól Boženíka znesie všetky svetové parametre. Keď k tomu pridá lepšie osobné súboje a menej strát lôpt, môže si sám vybrať hociktorý veľkoklub, lebo by ho potom chcel každý.

Zľava: Matúš Bero, Juraj Kucka a Milan Škriniar, všetci zo Slovenska po skončení prípravného medzištátneho zápasu výberov mužov na EURO 2024 medzi Slovensko - Wales.
Ťažkosti Slovákov pred EUROM! Kľúčoví hráči v opatere lekárskeho tímu Zobraziť článok

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Juraj Kucka (7) - Zlou prihrávkou v piatej minúte založil útok súpera, ale všetko napravil na konci prvého polčasu gólovou strelou. Nebol to ešte ten Kucka, čo všetko zvalcuje, ale do ME ešte má čas sa po zranení rozbehnúť.

Stanislav Lobotka(6) - Súper ho umne vypojil z hry, ale dvakrát sa vďaka aktivite výrazne do ofenzívy zapojil. Dudovi pripravil gólovú šancu. V súbojoch mohol byť lepší, v prihrávkach už veľmi nie, keďže pokazil len jednu zo 71.

Ondrej Duda (6) - Ním realizované štandardné situácie zaváňali nebezpečenstvom. Snažil aj tvoriť hru smerom dopredu, lenže mal aj najviac strát lôpt z našich hráčov. Jeho výklus smerom dozadu, čo súper ľahko okolo neho využil na založenie šance pre Burnsa, však bol na futbalový kriminál. Na ME nás taký moment môže stáť celý turnaj, pretože tam narazíme len na lepších súperov ako je tento Wales.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk