De Marco je mimo a Polievka sa prepadáva: Ktorí hráči si priblížili výkonom EURO?

Posledný zápas slovenskej futbalovej reprezentácie pred zverejnením nominácie na ME ukázal, ktorí hráči nie sú pripravení, ale odhalil ...

Posledný zápas slovenskej futbalovej reprezentácie pred zverejnením nominácie na ME ukázal, ktorí hráči nie sú pripravení, ale odhalil aj zaujímavé hráčske kombinácie. Kto si pomohol a kto zhoršil situáciu?

Fotogaléria

Tomáš Rigo (6) - Od začiatku ukazoval aktivitu a odmenený bol gólom už vo ôsmej minúte, hoci to zaváňalo ofsajdom. Pri debute sa však rozhodne nestratil a snažil sa plniť pokyny. Trénerovi zamotal hlavu ohľadom nominácie.

Patrik Hrošovský (6) - Držal pomerne vysoké postavenie, vďaka tomu bolo vyššie aj celé mužstvo, čo nám pomáhalo získavať lopty, ktoré vedel následne rozhodiť. Len raz výraznejšie prepadol, keď okolo neho súper založil svoju ojedinelú akciu.
 
László Bénes (5) - Dobre zahral priamy kop, po ktorom sa zrodil náš prvý gól. Snažil sa byť síce aktívny, ale od kreatívneho hráča čakáme proti takémuto súperovi oveľa viac nápadov a herne zaujímavých riešení.
 
Tomáš Suslov (7) - Ukázal svoje akcie, ktorými je zaujímavý, ale tiež straty lôpt. Strelil gól na 2:0, pri treťom sa zapojil do kombinácie. Čísla teda mal, len ich bude treba zbierať aj proti silnejším súperom.
 
Slovenskí futbalisti po strelení gólu.
Reakcie hráčov i trénera: Čo povedali reprezentanti po zápase s futbalovým trpaslíkom? Zobraziť článok
 
David Strelec (7) - Ak bol na hrane nominácie, tak po tomto výkone musí ísť na EURO. Druhú gólovú akciu založil v strede poľa, pričom naň následne po nábehu prihral. Po jeho tečovanej prihrávke sa zrodil aj tretí presný zásah a štvrtý ukážkovo zakončil sám. Na ME si však nemôže dovoliť luxus, že zoči-voči brankárovi netrafí ani bránu.
Odporúčame z TIVI.sk