Krušné chvíle v rodine Dominiky Navara Cibulkovej: Náhla operácia syna Jakubka!

Prežili si nepríjemné chvíle! Posledné dni neboli pre Dominiku Cibulkovú (35) a jej manžela Michala vôbec jednoduché. Ich synček Jakubko ...
  • Zdroj: instagram/domicibulkova

Prežili si nepríjemné chvíle! Posledné dni neboli pre Dominiku Cibulkovú (35) a jej manžela Michala vôbec jednoduché. Ich synček Jakubko totiž skončil po páde na ihrisku v nemocnici a musel sa urgentne podrobiť operačnému zákroku.

FOTOGALÉRIA: Jakub Navara

Bývalá hviezdna tenistka sa o hororové chvíle pre každú matku podelila na sociálnych sieťach. Navonok nevinné hranie na ihrisku skončilo pre ich synčeka nepríjemným zranením, na ktoré nestačilo len pofúkanie ubolených rán. Jakubko si totiž po páde z preliezky zlomil ruku.

Dominika Navara Cibulková strhla v Ostrave na seba pozornosť.
Cibulková spôsobila v Ostrave ošiaľ: Aha, čo stvárala na tribúne Zobraziť článok

„Naše posledné dni vyzerali asi takto, v skratke - smutno, unavene a vystrašene. Jakubko spadol z preliezky a v momente sme vedeli, že je zle, keď ručička bola zdeformovaná a plač bol nekonečný. V nemocnici ho museli operovať a ručičku napraviť, našťastie drôtiky sa nám vyhli. Ale hlásim, že máme doma malého-veľkého silného hrdinu a všetko zvládol perfektne,“ rozpísala Cibulková na Instagrame.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk