Cibulková spôsobila v Ostrave ošiaľ: Aha, čo stvárala na tribúne

V Ostrave spôsobila obrovský ošiaľ. Bývalá slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková (35) prišla podporiť slovenských hokejistov v ...
  • Zdroj: instagram/domicibulkova

V Ostrave spôsobila obrovský ošiaľ. Bývalá slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková (35) prišla podporiť slovenských hokejistov v ich záverečnom stretnutí skupiny B proti Švédsku.

FOTOGALÉRIA: Osobnosti SR - Švédsko

Do Ostravy prišlo mnoho slovenských osobností, no suverénne najväčšiu pozornosť na seba strhla svojou prítomnosťou bývalá slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková. Tá pobláznila našich priaznivcov už pred úvodným buly.

Atmosféru ostravskej fanzóny si naplno vychutnávali aj bývalý minister kultúry Daniel Krajcer s bratislavským županom Jurajom Drobom
Známymi tvárami sa to len tak hemžilo: Slovákom fandil aj bývalý minister! Zobraziť článok

 

S Cibulkovou sa fotilo množstvo fanúšikov a Domimika mala množstvo mediálnych povinností. Následne si to naplno užila aj na tribúne, kde to poriadne rozbalila a vytešovala sa nielen z atmosféry, ale aj zo svetelnej šou. 

Zamyslení Miroslav Šatan a Miroslav Lažo.
Šéf zväzu Šatan prehovoril o stave Pospíšila a Hrivíka: TOTO povedal k Slafkovskému Zobraziť článok

Nerozhodila ju ani vysoká prehra našich hokejistov v pomere 1:6. Opäť sa potvrdilo, že kam príde Dominika Cibulková, tak tam je postarané o poriadnu šou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk