Adam Húska je už v chomúte: Čaká ho kvôli americkej manželke aj ďalší prestup?

Už je v chomúte. Slovenský hokejový brankár Adam Húska (27) sa oženil. Áno povedal svojej americkej priateľke Taylor McGrailovej.
  • Zdroj: instagram taylor_huska

Už je v chomúte. Slovenský hokejový brankár Adam Húska (27) sa oženil. Áno povedal svojej americkej priateľke Taylor McGrailovej.

FOTOGALÉRIA: Adam Húska

Húska strávil posledné dve sezóny v ruskej KHL, kvôli čomu nereprezentoval našu krajinu svetových šampionátoch. To by sa však mohlo zmeniť, keďže podľa viacerých informácií by sa chcel rodák zo Zvolena vrátiť do zámoria a zabojovať o zmluvu s tímom NHL. 

Čítajte aj na webe Šport24.sk

Húska prevažnú väčšinu kariéru strávil v zámorí a na konte má aj jeden zápas v NHL v drese New Yorku Rangers, ktorý však slovenskému brankárovi vtedy nevyšiel podľa predstáv a inkasoval až 7 gólov. Posledné dva ročníky strávil v ruskej KHL v drese Nižného Novgorodu. Slovenskému gólmanovi vyšla najmä táto sezóna, v ktorej odchytal 45 duelov s úspešnosťou zákrokov 91,4 percenta.

Skúsený gólman Čiliak v minulosti dvakrát štartoval za Slovensko na MS.
Brankár Čiliak sa dohodol na predĺžení zmluvy: Ešte rok vo Francúzsku Zobraziť článok

Vyzerá to tak, že po dvojročnej skúsenosti v Rusku by chcel dvojnásobný účastník majstrovstiev sveta znova skúsiť šťastie v zámorí. Na sociálnych sieťach sa v posledných dňoch totiž začali šíriť špekulácie o slovenskom hráčovi, ktorý má prejsť z KHL priamo do NHL. Húskovi skončil s Nižným Novgorodom kontrakt, no Torpedo na neho vlastní práva ako obmedzeného voľného hráča. O jeho služby vraj prejavilo záujem aj moskovské Dinamo, ale Adam sa zameriava na návrat do zámoria.

Legendárny žiletka vždy povie svoju pravdu na plné ústa.
Golonka na rovinu: V TOMTO je rozdiel medzi slovenským a českým hokejom! Zobraziť článok

Tieto správy následne potvrdil aj Húskov agent. Dinamo sa snaží výmenou získať z Torpeda práva na Húsku. „Adam zatiaľ neoznámil svoje rozhodnutie, či bude pokračovať v kariére v Rusku. Myslím si, že čaká na otvorenie trhu v NHL,“ povedal Šumi Babajev pre Match TV. Nahrávať tomu môže aj skutočnosť, že slovenský gólman len pred pár dňami povedal áno svojej americkej priateľke Taylor McGrailovej. A svadbu nemali veru hocijakú - zobrali sa totiž na brehoch slávneho talianskeho jazera Como, kde podobná svadba rozhodne nestojí pár stoviek eur.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk