Dlhé hľadanie je na konci: Nemecký gigant spoznal prekvapivé meno nového trénera

Futbalový Bayern Mníchov si podľa všetkého po niekoľkých pokusoch našiel nového trénera. Odchádzajúceho Thomasa Tuchela (50) na lavičke ...
  • Zdroj: Northfoto

Futbalový Bayern Mníchov si podľa všetkého po niekoľkých pokusoch našiel nového trénera. Odchádzajúceho Thomasa Tuchela (50) na lavičke nahradí Vincent Kompany (38), ktorý naposledy v anglickej Premier League viedol zostupujúce Burnley. Zmluvu by mal mať do roku 2027.

FOTOGALÉRIA: Vincent Kompany

Bavorský gigant sa trápil s výberom nového kormidelníka. Už sa dokonca špekulovalo aj o zotrvaní Thomasa Tuchela. To sa ale nestalo a slávny veľkoklub sa na základe najnovších informácii dohodol s belgickou futbalovou legendou. 

Ten v minulom ročníku do najvyššej súťaže doviedol anglické Burnley, no teraz mu záchranárska misia nevyšla. Dlhoročná opora Manchestru City sa tak vo svojej trénerskej kariére posunie ďalej. Bayern ho vykúpil.

So správou prišiel renomovaný nemecký novinár Florian Plettenberg, ktorý informuje o dohode medzi Kompanym a nemeckým mužstvom. Ústne už je všetko dohodnuté a na definitívne spečatenie chýba len podpis mladého lodivoda.

Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Calzona pod Vezuvom končí: Reprezentáciu sleduje z dronu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk