Ovečkin zostal v šoku: V Rusku mu zmrazili bankový účet!

Hviezdny ruský útočník a kapitán tímu Washington Capitals Alexander Ovečkin zostal v poriadnom šoku! Dôvodom je, že mu úrady v Rusku ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hviezdny ruský útočník a kapitán tímu Washington Capitals Alexander Ovečkin zostal v poriadnom šoku! Dôvodom je, že mu úrady v Rusku zmrazili jeho bankový účet. Dôvod je absolútne bizarný.

FOTOGALÉRIA: Alexander Ovečkin

Kapitán Washingtonu a hviezdny ruský hokejový útočník Alexander Ovečkin má za sebou individuálne najhoršiu sezónu v kariére NHL. Dokonca sa mu prvýkrát v kariére stalo, že v play off nebodoval ani raz. Aby toho nebolo málo, tak v rodnom Rusku zažil poriadny šok! Miestne úrady mu totiž zmrazili bankový účet.

Informuje o tom zámorský novinár Maxime Truman s odvolaním sa na ruský portál Championat.ru, "bankový účet patriaci Ovečkinovi bol zmrazený... pre nezaplatený dlh vo výške menej ako 550 dolárov voči federálnemu daňovému oddeleniu v jeho domovskej krajine."

Smoleňák sa vysmieva zo Slafkovského a Nemca
Drsný výsmech z Česka: Mohol TOTO Smoleňák povedať o Slafkovskom a Nemcovi? Zobraziť článok

Absolútne bizarné, že kvôli nezaplateným 550 dolárom zablokujú bankový účet legende, ktorá v NHL zarobila zhruba 140 miliónov dolárov. "Championat uvádza, že profesionálny bankový účet Alexa Ovečkina bol zmrazený kvôli dlhu vo výške 543 USD na federálnych daniach. Predpokladám, že nie je vhodný čas dlhovať peniaze tamojšej vláde," reagoval Andrew Zadarnowski na sociálnej sieti X.

Samotný Ovečkin je v nepríjemnej situácii nevinne. "Ovečkin sám nič nedlhuje, ide o technickú chybu. Fyzický podnikateľ nevykonáva obchodnú činnosť, má len patenty na Alexandrove ochranné známky. Náš účtovník to teraz skúma," vysvetľoval zdroj blízky Ovečkinovi pre Match TV.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk