Hotel v Prahe sa na Slafkovského pripravil: Vyspal sa doružova?!

Budú znovu sťažnosti? Slovenskí hokejisti sa po skončení základnej B-skupiny na MS presunuli z Ostravy na vyraďovaciu fázu turnaja do ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, fb/clarionhotelpraguecity

Budú znovu sťažnosti? Slovenskí hokejisti sa po skončení základnej B-skupiny na MS presunuli z Ostravy na vyraďovaciu fázu turnaja do Prahy. Ubytovaní sú pritom opäť v hoteli Clarion Congress, na ktorý spustil ešte na začiatku šampionátu spŕšku kritiky Juraj Slafkovský (20).

FOTOGALÉRIA: Hotel

Najväčšia hviezda Slovákov sa začala sťažovať už hneď po prvom tréningu na bolesť chrbta. V rovnakom hoteli pritom sklonili hlavy naši chlapci aj v Prahe z noci na štvrtok.

„Môžem povedať, že typy matracov u nás v Prahe sú odlišné, aj keď presne neviem, aké typy majú v Ostrave,“ vysvetlil pre Nový Čas zástupca vedúceho na recepcii hotela s tým, že špeciálne požiadavky zo strany Slovákov doposiaľ neevidovali.

Hokejista Kanady Nick Paul (uprostred), ktorý strelil gól na 3:1, sa teší so spoluhráčom Bowenom Byramom (vľavo), vpravo korčuľuje okolo nich hráč Slovenska Peter Čerešňák.
Kanada - Slovensko ONLINE: Slováci na šampionáte končia Zobraziť článok

Hneď však pokračoval: „Počas priebehu šampionátu sa žiadny tím na kvalitu matracov u nás nesťažoval. Práve naopak, my tu máme na kvalitu našich matracov len pozitívne reakcie. Neviem, na čo je pán Slafkovský zvyknutý, či skôr na mäkší, alebo tvrdší matrac... My tu máme, samozrejme, iba jeden typ, ale vo väčšine prípadov počúvame iba chvály, takže verím, že by tu mohol byť spokojný. Veľa ľudí sa nás dokonca explicitne na matrace pýtalo, že by si ich chceli sami kúpiť. Tu by sa pánovi Slafkovskému malo spať lepšie.“

Slovenskí hokejisti po prehre s Lotyšskom.
Slováci sú už v Prahe: Do hlavného mesta sa presunuli vlakom Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk