Známymi tvárami sa to len tak hemžilo: Slovákom fandil aj bývalý minister!

Záverečné vystúpenie slovenských hokejových reprezentantov v skupinovej fáze majstrovstiev sveta v Česku si nenechalo ujsť ani viacero ...
  • Zdroj: ev

Záverečné vystúpenie slovenských hokejových reprezentantov v skupinovej fáze majstrovstiev sveta v Česku si nenechalo ujsť ani viacero známych osobností. Pozrite sa, kto všetko prišiel podporiť Slovensko v zápase so Švédskom do Ostravar arény.

FOTOGALÉRIA: Osobnosti SR - Švédsko

Slovenská hokejová reprezentácia nastupovala do posledného zápasu v skupine proti Švédsku s istotou postupu do štvrťfinále. Zverencom trénera Craiga Ramsayho to zaistila výhra Američanov v zápase s Lotyšskom. V Ostravar aréne nechýbalo viacero známych tvári zo sveta športu či politiky. Prišli podporiť slovenských hokejistov v súboji s jedným z najsilnejších tímov na turnaji.

Do Ostravy dorazila ikona bratislavského Slovana Richard Kapuš s jeho polovičkou Andreou a jedným z troch vnukov. "Ani sa mi nechce veriť, že je tomu už 20 rokov, čo sme tubs reprezentáciu hrali na MS. Spomínam si, že vtedy nás zarezal v semifinále s Kanadou rozhodca a v súboji o bronz sme podľahli Američanom," zalovil v pamäti dnes už 51-ročný niekdajši vynikajúci útočník v rozhovore pre šport24.sk.

Americký hokejista Gavin Brindley (druhý zľava) sa teší po strelení gólu na 0:2, ktorý rozhodcovia po trénerskej výzve neuznali.
Američania nám pomohli: Slováci si na MS zahrajú štvrťfinále, poznajú už aj súpera! Zobraziť článok

Podporiť slovenské farby prišla aj ďalšia belasá legenda Marián Bezák. "Verím, že sa nevidíme v týchto dňoch naposledy, lebo sa chystám aj do Prahy," prezradil. Fandiť slovenským hokejistom proti Severanom prišli aj ďalší bývalí slovanisti Michal Hudec so synom či Patrik Lušňák s otcom Jaroslavom a synátorom Lucom.

Aha, ktoré osobnosti prišli fandiť Slovákom v zápase so Švédskom

Elektrizujúcu atmosféru šampionátu v Ostrave si naplno vychutnávali aj bývalý minister kultúry Daniel Krajcer s bratislavským županom Jurajom Drobom, ktorým robil spoločnost tanečný choreograf Jaro Bekr. Nechýbal ani spolumajiteľ hokejovej Nitry Marek Ďurovkin s partnerkou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk