Tréner Ramsay reaguje na kritiku: Mňa to netrápi, lebo to tak nefunguje

Slovenskí hokejisti sú bližšie k štvrťfinále. Postup medzi najlepších osem tímov MS môžu spečatiť v nedeľu večer proti Lotyšku. Po triumfe ...
  • Zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti sú bližšie k štvrťfinále. Postup medzi najlepších osem tímov MS môžu spečatiť v nedeľu večer proti Lotyšku. Po triumfe nad Francúzskom sa ale objavuje kritika, na ktorú reagoval aj tréner Craig Ramsay.

Ramsayho po zápase s Francúzskom prehovoril, že netreba sa zameriavať len na jednu štatistiku. Prvý útok treba vnímať komplexne. Netrápi ho, že nie je až tak produktívny ako iné formácie.

„Mňa to netrápi, hráčov trochu áno. Robia veľa dobrých vecí. Veľa sa zdržiavajú v útočnom pásme, po väčšine aj dobre bránia. Veľa ľudí sa pozerá len na počet gólov. Vravia, že ak hokejista neskóruje, tak nehrá dobre. Ale tak to nefunguje,“ povedal tréner Slovenska pre sportweb.sk.

„Hrivíkov útok je silný, vybojuje veľa pukov. Ak chlapci začnú viac strieľať a nebudú sa snažiť byť „perfektní“, uľahčia si život. A potom prídu aj góly. Ale platí, že hrajú dobre, som s nimi spokojný,“ dodal Ramsay.

FOTOGALÉRIA: Hudáček Francúzsko

Libor Hudáček oslavuje po tom, ako strelil druhý gól v zápase B-skupiny Francúzsko - Slovensko.
Hudáček perlil v priamom prenose: Bol som na záchode... Zobraziť článok

Útočník Libor Hudáček takto strelil jeden z dvoch gólov do siete Francúzska.
Hviezda zápasu Hudáček: Komu posielal pozdravy do hľadiska? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk