Hokejisti sa vybláznili na golfe: Aha, akú stávku prehral Tatar...

Hokejky vymenili za golfové palice! Reč je o štyroch slovenských hokejistov, ktorí si vo štvrtok užili voľný deň na MS v Ostrave v golfovom ...
  • Zdroj: br

Hokejky vymenili za golfové palice! Reč je o štyroch slovenských hokejistov, ktorí si vo štvrtok užili voľný deň na MS v Ostrave v golfovom areáli v Čeladnej. Po triumfe nad Poľskom (4:0) si hlavy v prírode vyvetrali útočníci – Tomáš Tatar (33), Libor Hudáček (33), Marko Daňo (29) a obranca Martin Fehérváry (24). Denník Nový Čas bol pritom, ako sa zabávali a zistil aj to, kto prehral na greene obed…

Hudáček s mobilom

Skúsený útočník je vášnivým golfistom a spolu s ním sa do krásneho areálu neďaleko Ostravy vybrali aj obranca Washingtonu Martin Fehérváry a nechýbali ani útočníci Marko Daňo a Libor Hudáček. Posledný menovaný však golfovú palicu do ruky nezobral, ale svojich parťákov z reprezentácie iba sledoval pri hre a väčšinu času trávil na mobile.

Hviezda tímu Juraj Slafkovský po návšteve reštaurácie v Ostrave nasadá do taxíku spolu so spoluhráčmi Golianom a Pospíšilom.
Takto relaxovali naši po skalpe USA: Aha, s kým sme načapali Slafkovského v taxíku Zobraziť článok

Chutil dvojnásobne

Chalani si pobyt na golfe pochvaľovali a to najmä Fehérváry s Daňom, ktorí porazili na greene kapitána Tatara. „Áno vyhrali sme s Markom. Stavili sme sa o obed, takže Trto ho musel zacvakať. Takže nám chutil dvojnásobne,“ vyjadril sa s úsmevom šikovný zadák Fehérváry.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Slafkovský stále na MS nedal gól! Rady hokejových kanonierov: Ako zlomí strelecké prekliatie? Zobraziť článok

„Hralo sa mi dobre, ale áno chalani zvíťazili. Na obed si naložili poriadne, veď samozrejme, keď to mali zadarmo,“ pousmial sa náš kapitán.

Berú iba tri body

Slovenskí hokejisti po dvoch dňoch voľno nastúpia v sobotu na turnaji na piaty duel základnej B-skupiny proti Francúzsku. „Tak sme favoritom tohto stretnutia, ale musíme to potvrdiť aj na ľade. Verím, že vyhráme a pripíšeme si v boji o postup do štvrťfinále cenné tri body,“ vyjadril sa kapitán Tatar.

Lukáč je po atentáte na premiéra v šoku: Plačem už dve hodiny! Zobraziť článok

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk