Bývalá svetová jednotka Becker na Kostarike s partnerkou: Boris, čo tie tenisové lakte?

Nie nadarmo bol kedysi svetovou tenisovou jednotkou! Boris Becker (56) si momentálne užíva pohodu a idylické prostredie Kostariky v spoločnosti ...

Nie nadarmo bol kedysi svetovou tenisovou jednotkou! Boris Becker (56) si momentálne užíva pohodu a idylické prostredie Kostariky v spoločnosti svojej priateľky Lilian de Carvalho Monteiro (33). Pohľad na nemeckú legendu však hlboko mrazí. Dôvod? Lepšie sa prizrite na jeho ruky.

Fotogaléria

Tak tomuto sa hovorí tenisové lakte! Ako vyšlo pred pár rokmi najavo, Boris trpí burzitídou, teda zápalom mazového vačku. Dochádza k nemu práve pri mnohokrát opakovanom pohybe, čo môže viesť k vzniku akútneho alebo chronického zápalu drobného vačku vyplneného tekutinou v okolí kĺbu. „Ide o dobrý príklad (tenisového lakťu). Často majú veľkosť golfovej loptičky, ale keď sa na to pozriem, táto je primerane veľká ako tenisová loptička,“ uviedol v súvislosti v Beckerom doktor Mark Porter pre The Times.

Ako sa však zdá, bolestivo vyzerajúce lakte trápili bývalú tenisovú hviezdu podstatne menej. Boris si totiž počas radovánok v mori všímal viac svoju postavu, na ktorej mu často spočinul jeho zrak. Legendu, ktorá si v roku 2022 odsedela osem mesiacov v anglickom väzení za nepriznanie všetkého svojho majetku po vyhlásení osobného bankrotu v roku 2017, to však trápiť nemusí.

Po svojom boku má totiž partnerku Lilian, ktorá stála pri ňom počas celého súdneho procesu. O tom, že medzi dvojicou je to vážne, svedčí i fakt, že Becker sa rozhodol požiadať exotickú krásku o ruku. „Áno, ona je láskou môjho života. A dúfam, že s ňou zostanem stále,“ vyjadril sa Boris po prepustení na slobodu. Z Lilian plánuje urobiť svoju tretiu manželku už tento rok.

Boris Becker

Bývalý profesionálny tenista

Nar.: 22. novembra 1967,
Leimen, Západné Nemecko

Partnerka: Lilian de Carvalho Monteiro

Z predošlých vzťahov má štyri deti.

Počas kariéry vyhral 49 turnajov ATP vo dvojhre, z toho 6 grandslamových turnajov.

Je olympijským víťazom vo štvorhre z LOH 1992 v Barcelone.

Majetok: 184-tisíc €

Americký tenista Andy Roddick sa lúčil s kariérou so slzami v očiach.
Bývalá svetová jednotka zvádza ťažký boj: Mám rakovinu, môže za to tenis! Zobraziť článok

Česká tenistka Dominika Šalková stúpa raketovo rebríčkom.
Mladá Češka zažíva skvelú sezónu: Raketovo vystrelila v rebríčku aj vďaka Alcarazovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk