Ostrá výmena medzi trénerom Spartaka a Podbrezovej: Čo má Skuhravý proti Gašparíkovi?

Za tri roky neprehrali futbalisti Spartaka Trnava v Slovnaft Cupe už 23 zápasov v sérii, vďaka čomu útočia na pohárový hetrik. Cestu ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR

Za tri roky neprehrali futbalisti Spartaka Trnava v Slovnaft Cupe už 23 zápasov v sérii, vďaka čomu útočia na pohárový hetrik. Cestu do finále im mohli prekaziť hráči Podbrezovej, lenže tí opäť nedokázali dať Trnavčanom ani gól. Po vypadnutí v semifinále bol frustrovaný český tréner domácich Roman Skuhravý (49), ktorý sa obul do hosťujúceho kouča Michala Gašparíka ml. (42).

V Slovenskom pohári jeho zverenci nepoznajú už neskutočných 23 zápasov premožiteľa. „Po nástupe ku kormidlu Spartaka som zaviedol iný pohľad na túto súťaž. Už to nie je len malý, bezvýznamný pohár. Jeho kredit navyše ešte viac stúpol, keďže tohtoročný víťaz bude hrať v ďalšej sezóne už v Európskej a nie v Konferenčnej lige,“ doplnil Gašparík. Vo finále 1. mája v Košiciach však bude musieť so svojím tímom poraziť Ružomberok, čiže súpera, s ktorým na trnavskej lavičke ešte ani raz z deviatich pokusov nevyhral.

Barcelonu z Ligy majstrov vo štvrťfinále vyradilo PSG.
Ďalšia krutá rana po konci v Lige majstrov: Barcelona si musí siahnuť do vrecka! Zobraziť článok

Vzájomná bilancia

Odkedy Gašparík vedie Trnavu a Skuhravý Podbrezovú, stretli sa v 10 vzájomných zápasoch, v ktorých jasne dominoval Spartak. Český tréner porazil Slováka len raz!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});