Ostrá výmena medzi trénerom Spartaka a Podbrezovej: Čo má Skuhravý proti Gašparíkovi?

Za tri roky neprehrali futbalisti Spartaka Trnava v Slovnaft Cupe už 23 zápasov v sérii, vďaka čomu útočia na pohárový hetrik. Cestu ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR

Za tri roky neprehrali futbalisti Spartaka Trnava v Slovnaft Cupe už 23 zápasov v sérii, vďaka čomu útočia na pohárový hetrik. Cestu do finále im mohli prekaziť hráči Podbrezovej, lenže tí opäť nedokázali dať Trnavčanom ani gól. Po vypadnutí v semifinále bol frustrovaný český tréner domácich Roman Skuhravý (49), ktorý sa obul do hosťujúceho kouča Michala Gašparíka ml. (42).

Skuhravý síce ocenil výkon Spartaka v dvojzápase s jeho zverencami, no záhadne sa vyjadril na adresu Gašparíka:

„Mám rešpekt k hráčom a klubu, nemám však rešpekt k nemu a on dobre vie, prečo to je a odkedy. Rešpektujem svojich chlapcov, ktorí taký zápas nikdy nehrali, a on im nedal rešpekt,“ uviedol bratranec bývalého československého reprezentanta Tomáša Skuhravého (58).

Čítajte aj na webe Šport24.sk

Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák st..
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne Zobraziť článok

Gašparík absolútne nechápe takúto reakciu. „Nikdy som s ním nemal žiadny problém. Keď už niečo také povedal, mal byť konkrétny. Jeho slová vnímam ako frustráciu z toho, že s nami vypadli a že sa im jednoducho v našich vzájomných zápasoch nedarí. Každopádne, bolo to z jeho strany netaktné,“ skonštatoval lodivod Spartaka s tým, že má rešpekt voči každému súperovi.

FOTOGALÉRIA: Tréneri

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});