Ramsaymu sa rysuje kvalitný tím: Príde táto štvorica z NHL?!

Už tucet klubov nemá šancu postúpiť do play-off zámorskej NHL. Pribudol medzi ne už aj tím New Jersey Devils s naším obrancom Šimonom ...

Už tucet klubov nemá šancu postúpiť do play-off zámorskej NHL. Pribudol medzi ne už aj tím New Jersey Devils s naším obrancom Šimonom Nemcom (20). Rodák z Liptovského Mikuláša je tak štvrtým Slovákom z profiligy, ktorý sa môže predstaviť na tohtoročných majstrovstvách sveta.

Fotogaléria

Po útočníkoch Tomášovi Tatarovi, Martinovi Pospíšilovi, Jurajovi Slafkovskom môže byť pre reprezentačné potreby k dispozícii zo zámoria aj prvý obranca.

Aj keď mali Diabli rozbehnutý boj o play-off pomerne sľubne, už tri zápasy pred koncom základnej časti vedia, že im nepomôže žiadna matematická kombinácia výsledkov. Ich nádeje definitívne pochovalo ostatných šesť duelov, v ktorých až päťkrát prehrali.

Nemec síce začal sezónu na farme v AHL, ale keď po zraneniach konkurentov dostal v decembri šancu, pevne sa jej chytil a odvtedy odohral v prvom tíme už 57 zápasov.

Keďže mimo postupových priečok sú aj farmárske Utica Comets, Nemcova účasť na šampionáte v Česku je ešte reálnejšia. Definitíva však padne zrejme až budúci týždeň po konci sezóny v NHL.

Voľní Slováci z NHL pre MS

Tomáš Tatar (Seattle)

Martin Pospíšil (Calgary)

Juraj Slafkovský (Montreal)

Šimon Nemec (New Jersey)

Gáborík o hetriku Slafkovského: Čo odkazuje našej hviezde z NHL? Zobraziť článok

Otec Róbert Petrovický je aktuálne asistentom trénera Ramsayho a trénuje teraz aj svojho syna Rayena (vpravo).
Svoj debut si odkrúti syn našej legendy: Ako oslovuje na ľade otca? Zobraziť článok

Godlova dcérka Noemi je rozkošná.
Hokejový gólman má druhú dcérku: Tá je ale rozkošná! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});