Do prípravy na MS sa nezapojil jeden z gómanov: Vieme, čo je s ním!

Hokejisti Slovenska odštartovali v pondelok prvý blok záverečnej prípravy na májový svetový šampionát v Česku (10. až 26. máj). V pôvodnej ...
  • Zdroj: TASR

Hokejisti Slovenska odštartovali v pondelok prvý blok záverečnej prípravy na májový svetový šampionát v Česku (10. až 26. máj). V pôvodnej nominácii bol aj gólman Slovana Denis Godla (29), ale napokon sa musel z rodinných dôvodov ospravedlniť. Vieme, prečo sa tak stalo!

FOTOGALÉRIA: Golman Godla druhé dieťa

Zverenci kanadského kouča Craiga Ramsayho už naplno ladia formu na majstrovstvá sveta, ktoré už doslova klopú na dvere. V prvej nominácii pôvodne figuroval aj bronzový juniorský gólman z roku 2015 Denis Godla, ale napokon ho nahradil kolega z Popradu Filip Belányi.

„Denis sa ospravedlnil z rodinných dôvodov,“ ozrejmil asistent trénera Peter Frühauf. Skúsený slovenský gólman totiž v najbližších dňoch a možno aj hodinách očakáva druhý prírastok do rodiny. Po dvojročnej dcérke Belle sa Denisova rodinka opäť rozrastie.

Brankár Denis Godla z HC Slovan Bratislava počas hokejového zápas.
Gólman Slovana Godla vymenil bradu za fúzy: Prečo tak urobil? Zobraziť článok

„Láska sa nedelí, láska sa násobí. Budeme štyria,“ napísala na sociálnej sieti koncom minulého roku manželka nášho hokejistu Natália.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});