Pustí Montreal Slafkovského na MS? Trénera rozladila otázka a odišiel

Správa, na ktorú čaká celé Slovensko! Všetci netrpezlivo dúfajú, že kanadské mužstvo uvoľní Juraja Slafkovského (20) na hokejový šampionát.

Správa, na ktorú čaká celé Slovensko! Všetci netrpezlivo dúfajú, že kanadské mužstvo uvoľní Juraja Slafkovského (20) na hokejový šampionát.

Fotogaléria

Slafkovský prejavil záujem štartovať v Česku. „Samozrejme, prídem, ak budem zdravý a ak sa manažment rozhodne, že bude pre mňa dobré, aby som na šampionát šiel. Ja budem viac než šťastný, ak budem môcť hrať za národný tím,” vyhlásil Juraj pre klubový web.

St.Louise nebude hovoriť o MS

„Montreal si ho vybral z prvého miesta draftu, pretože vedeli o jeho vlastnostiach, že je schopný bodovať a dávať góly. Je to prísľub pre nich aj pre slovenský hokej, pretože vždy, keď príde taký hráč posilniť mužstvo na MS alebo olympiádu, je to cítiť. Vzhľadom aj na jeho predchádzajúce ťažkosti so zranením z minulej sezóny a s pomalším rozbehom do tohto ročníka, sa Juraj dostal do rytmu. Každopádne by bol na MS veľkou posilou,“ povedal nedávno pre Športový Čas Ľubomír Pokovič, bývalý tréner reprezentácie.

Slafkovský by sa už ako 20-ročný rozhodne stal najväčšou hviezdou Slovenska, no stále nie je isté, či na šampionát príde. Tréner Montrealu Martin St. Louis dostal počas ostatnej tlačovej konferencie otázku, či uvoľní hráčov na majstrovstvá sveta. Otázka ho rozladila: „Počuj, zostáva nám odohrať ešte 10 zápasov v tejto sezóne. Nebudem teraz hovoriť o majstrovstvách sveta... Ospravedlňujem sa," reagoval St.Louis a následne odišiel.

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji odštartujú 10. mája v českých mestách Praha a Ostrava. Šampionát vyvrcholí finálovým súbojom 26. mája.

Vľavo tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona a vpravo futbalový reprezentant Róbert Mak.
Dusno v národnom tíme pred ME!? Skúsený reprezentant sa pustil do Calzonu Zobraziť článok

Útočník Dalibor Dvorský by mal patriť medzi naše najväčšie ofenzívne esá.
Neuveriteľná Dvorského forma: Slovenský mladík v play-off doslova žiari! Zobraziť článok

Na svete je nový prominentný tenisový párik.
Daniela Hantuchová prvýkrát verejne ukázala priateľa: Lásku našla v náručí otca dvoch detí Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk