Daniela Hantuchová prvýkrát verejne ukázala priateľa: Lásku našla v náručí otca dvoch detí

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová (40) šokovala počas Veľkonočnej nedele svojich fanúšikov, pretože prvýkrát v živote svetu ...
  • Zdroj: Instagram/@danielahantuchova

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová (40) šokovala počas Veľkonočnej nedele svojich fanúšikov, pretože prvýkrát v živote svetu verejne oznámila svoj vzťah.

FOTOGALÉRIA: Daniela Hantuchová a Guy Forget

Doteraz si totiž svoje súkromie mimoriadne chránila. Jej novou láskou je bývalý francúzsky tenista Guy Forget (59). Ten sa mal s dlhoročnou manželkou Isabelle rozviesť. Zaujímavosťou je, že zaľúbenci sa stretli ako súperi v roku 2002 v Bratislave.

Kým niektorí slovenskí športovci sa aj po kariére snažia ukazovať čo najviac zo svojho súkromia, Hantuchová je presný opak. O svojich vzťahoch hovorila v minulosti len minimálne, skôr otázky o nich odrážala. Preto šokovalo, keď zverejnila na instagrame spoločné fotky s Forgetom so slovami „milujem ťa, láska“, pričom k tomu pridala emotikony srdiečka a vzťahu.

Talentovaná tenistka Renáta Jamrichová.
Fantastický úspech Jamrichovej: Prvý titul medzi ženami Zobraziť článok

TRVÁ TO DLHŠIE

Ako sa dá vyčítať zo záberov, ktoré Daniela zverejnila, s Forgetom už chodí zrejme dlhšie. V novembri 2020 tento bývalý popredný tenista, ktorý sa preslávil aj ako riaditeľ grandslamového turnaja Roland Garros, hosťoval v Hantuchovej podcaste The Real DNA. Zahraničné médiá už špekulujú, že práve tam sa mohol začať ich romantický vzťah, ktorý až doteraz obaja dokonale tajili. Veď ako dvojica boli videní už v apríli minulého roka na turnaji v Monaku, no nikto si to vtedy nespojil s tým, že by malo ísť o milenecký pár.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});